4 aylık evlilik bitiyor! Oyuncu Burak Sergen'in eşi Nihan Ünsal ile ilgili ihanet iddiaları doğru çıktı! İşte yasak aşkın belgesi

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterine hayat veren 60 yaşındaki oyuncu Burak Sergen'in 2019 yılının Şubat ayında nişanlandığı ve geçtiğimiz Haziran ayında nikah masasına oturduğu sunucu ve menajer Nihan Ünsal tarafından ihanete uğradığı iddia edilmişti. Sergen’in menajerlik şirketi ünlü oyuncunun 4 aydır evli olduğu eşi ile ilgili iddiaları doğruladı. İşte detaylar...

12 Nisan günü evinde fenalaşıp apar topar hastaneye kaldırılan ve koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden 45 günün sonunda taburcu olan oyuncu Burak Sergen, sağlığına kavuşur kavuşmaz uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Nihan Ünsal ile sürpriz bir kararla nikah masasına oturmuştu. Kendisini hastalık sürecinde bir an bile yalnız bırakmayan sevgilisiyle sessiz sedasız hayatını birleştiren Sergen aldığı kötü haberle yıkıldı.

4 aylık evlilik bitiyor! Oyuncu Burak Sergen'in eşi Nihan Ünsal ile ilgili ihanet iddiaları doğru çıktı!


Evlendiğini Isnatgramdan yaptığı “Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum. Bu hastalığı atlattığım an Nihan’ın hemen soyadımı taşıması için gereken protokolü gerçekleştirdik” şeklindeki bir açıklamayla duyuran Sergen, uzun zamandır aşk yaşadığı ve 4 aydır evli olduğu eşinin ihanetine uğradı.

Burak Sergen, 4 ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açtı. Nihan Ünsal’ın İzmirli bir işadamıyla yaşadığı ilişkinin fotoğraflarla kanıtlandığı da iddialar arasında yer aldı.

Burak Sergen - Nihan Ünsal

'İHANET VE BOŞANMA OLAYI DOĞRU'

Sergen’in menajerlik şirketi şu açıklamayı yaptı: “Burak Bey kenara çekildi ve olanları izliyor. İhanet olayı doğru ki dava açıyor. Boşanma olayı da doğru.”

ESKİ EŞİNDEN DESTEK

Burak Sergen'in eski eşi ve oğlu Cansın'ın annesi Işıl Sergen'den usta oyuncuya destek gecikmedi. Işıl Sergen hem Burak Sergen'e 'güçlü ol' mesajı verdi, hem de hakkındaki haberlere açıklık getirdi.

4 aylık evlilik bitiyor! Oyuncu Burak Sergen'in eşi Nihan Ünsal ile ilgili ihanet iddiaları doğru çıktı! İşte yasak aşkın belgesi - Resim : 3

"İyi ya da kötü günler hepimiz için. Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim . İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum . Sadece adımın geçtiği kısımla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım . Bu gün Haber sitelerine düşen haberin içinde , Burak beyle boşanma anlaşmamızda “15 milyon tazminat” aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır . O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır . Yapılan yorumlara istinaden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım . Bir ricam da bu gün çıkan haberlerde lütfen oğlumun dahil olduğu fotoları kullanmayınız . Hassasiyetinize teşekkür ediyorum. Işıl Sergen"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Işıl Sergen (@isil_sergen)'in paylaştığı bir gönderi


FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Oyuncu Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal ile yer aldığı fotoğrafların tamamını Instagram sayfasından sildi. Nihan Ünsal ile sosyal medya hesabını kapattı.

4 aylık evlilik bitiyor! Oyuncu Burak Sergen'in eşi Nihan Ünsal ile ilgili ihanet iddiaları doğru çıktı! İşte yasak aşkın belgesi ile ilgili etiketler Sosyal Medya boşanma dava burak sergen ışıl sergen Nihan Ünsal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.