4 ay önce evlenmişlerdi... Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'ndan müjdeli haber

Son olarak rol aldığı Mucize Doktorlar dizisinde hayat verdiği Ali karakteriyle izleyici karşısına çıkan 34 yaşındaki oyuncu Taner Ölmez, geçtiğimiz Haziran ayında 30 yaşındaki meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile sade bir törenle nikah masasına oturmuştu. Oyuncu çift ile ilgili o detay ortaya çıktı...

Mucize Doktor dizisinin Ali Vefa'sı Taner Ölmez, dizinin finalinde evlendiği yerde nişanlısı Ece Çeşmioğlu ile hayatını birleştirmişti. Çiçeği burnunda evli oyuncu çiftten 4 ay sonra müjdeli haber geldi... Kameralardan uzak bir hayat yaşayan çift anne - baba olmaya hazırlanıyor.


BEBEK BEKLİYORLAR

Geçtiğimiz yaz sade bir törenle evlenen oyuncu Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez cephesinden sürpriz bir haber geldi. Mutuluklarıyla göz dolduran ünlü çiftin bebek beklediği ortaya çıktı. Taner Ölmez hafta başı eşinin fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta güzel oyuncunun karnının büyümeye başladığı görüldü. Ölmez ve Çeşmioğlu’nun bebek heyecanı yaşadığı öğrenildi.

4 ay önce evlenmişlerdi... Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'ndan müjdeli haber

Babalık heyecanı yaşayan Taner Ölmez “Mucize Doktor”un ardından Alef adlı dijital diziyle setler dönmeye hazırlanıyor.

‘Çocuklar Duymasın’la kariyer hayatına adım atan Ece Çeşmioğlu ise daha önce İki Aile, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Yazın Öyküsü gibi başarılı yapımlarda yer almıştı.

4 ay önce evlenmişlerdi... Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu'ndan müjdeli haber ile ilgili etiketler Taner Ölmez Ece Çeşmioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.