4 ay önce açılan ekmek fabrikası bomboş! Gösteriş mi halka hizmet mi?

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 4 ay önce Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikası'nın açılışını gerçekleştirmişti. 24 TV "Ekmek üretiliyor" denilen fabrikayı görüntüledi. Fabrikanın atıl ve çalışmadığı o anlar kameralara yansıdı.

Sık sık geçmiş dönemlerde yapılan projelere sahip çıkan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 ay önce Ahmet İsvan Halk Ekmek Fabrikası'nın açılışını gerçekleştirmişti.

4 ay önce açılan ekmek fabrikası bomboş! Gösteriş mi halka hizmet mi?

HALKA HİZMET DEĞİL, GÖSTERİŞ

Açılışta CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'da yer aldı. Açılış esnasında İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na ekmek bölüp verdiği anlar ise dikkat çekmişti. Ancak 4 ay önce açılan fabrikanın faaliyette olmadığı ortaya çıktı. Halka hizmet değil, gösteriş yapan CHP'nin bir yalanı daha ortaya çıktı. 

24 TV ORTAYA ÇIKARDI

24 TV, Ekrem İmamoğlu'nun 4 ay önce açılışını yaptığı o ekmek fabrikasını görüntüledi. Bomboş ve faaliyette olmayan fabika, görenleri şaşırttı. 

CHP ve CHP medyası sık sık TOGG fabrikasına yönelik algı yaparken “ekmek üretiyor” denilen fabrikanın içinden çekilen ilk görüntüler gündemi sarstı. 

4 ay önce açılan ekmek fabrikası bomboş! Gösteriş mi halka hizmet mi? ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu ekmek Halk Ekmek
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.