4 Arap ülkesinden geri vites! O şarttan vazgeçtiler...

The Times gazetesine konuşan BAE Devlet Bakanı Noura al-Kaabi, Katar'dan istenen 13 şarttan biri olan El Cezire'nin kapatılmasında vazgeçtiklerini açıkladı... Al-Kaabi El-Cezire ile ilgili beklentilerini de açıkladı...

The Times gazetesine konuşan BAE Devlet Bakanı Noura al-Kaabi "Emirlikler El-Cezire'nin kapatılması yerine köklü değişikler ve yeniden yapılandırma fikrini destekliyor" dedi.

BAE’li bakan demecinde diplomatik bir çözümden yana olduklarını, krizi tırmandırmak arayışında olmadıklarını belirterek, "Çalışanlar işlerine ve Katar da TV kanalını finanse etmeye devam eder; ancak, İngilizce versiyonu koruyucu bir kalkan görevini üstlenirken, Arapçası Radikal olan bir kanalı değil" diye konuştu.

EL CEZİRE'DEN CEVAP

Buna karşılık El-Cezireden yapılan açıklamada herhangi bir dış müdehaleyi reddettikleri belirtilerek, "El Cezire Medya Ağı, örgütsel yapısına veya gazetecilik misyonuna ilişkin herhangi bir dış müdahaleyi reddediyor ve bağımsızlığını ve profesyonel editöryal duruşunu yineliyor" denildi.

4 Arap ülkesinden geri vites! O şarttan vazgeçtiler... ile ilgili etiketler Katar BAE ambargo el cezire noura al-kaabi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.