4 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık alan taraf belli oldu!

4 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan yemek yarışması Masterchef 2020'de dokunulmazlık alan taraf bu akşam belli oldu.

Masterchef eleme adayı kim oldu, dokunulmazlık kime gitti sorularının yanıtı haberimizde.

MASTERCHEF ELEM ADAYI KİM OLDU?

Bu haftanın eleme adayı henüz belli olmadı. Dokunulmazlık oyunundan sonra bir isim eleme potasına gidecek.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef’in 3 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle İstanbul Bağcılar’daki Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı’nda oynandı.

4 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık alan taraf belli oldu!

Şeflerin yarışmacılardan istediği menüde yer alan yemekler Kremalı Dağ Mantarları Çorbası, Izgara Kabak Mozarella Rulosu, Kroket Tabağı, Fırında Dana Fileto ve Orman Meyveli Magnolia oldu. Yarışmacıların en güzel tabakları yapmak için yaptıkları menünün tadımını konuklar yaptı. Yapılan tadım sonrası yapılan oylama sonuçları ise stüdyoda belli oldu. MasterChef'te bu haftanın ilk dokunulmazlığını mavi takım kazandı.

4 Aralık MasterChef eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık alan taraf belli oldu! ile ilgili etiketler MasterChef masterchef eleme adayı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.