4 Aralık Hadi ipucu cevabı! Fizy Pop Mevsimi listesinin 4. şarkısının ismi ne? Hadi 20:30 ipucu

4 Aralık Hadi ipucu cevabı! Hadi her gün sabah akşam olmak üzere kullanıcılarının katılımıyla para ödülü dağıtmaya devam ediyor. Hadi’nin bugünkü yarışmasının sponsoru Fizy oldu. Müzük sitesi Fizy'nin katkılarıyla katılımcılara 30 bin TL dağıtılacak. Vatandaşlar ipucu sorusunun cevabını araştırmaya başladı bile. Bugünün sorusu birikim yapmayı seven kullanıcılardan geliyor.Peki 4 Aralık Hadi ipucu cevabı! Fizy Pop Mevsimi listesinin 4. şarkısının ismi ne? Hadi 20:30 ipucu Merak edilen detaylar...

4 Aralık Hadi ipucu cevabı! Hadi bilgi yarışması yüzbinlerce katılımcısıyla bu akşam 20:30'da yayınlanacak.Fizy sponsorluğunda yapılacak bu akşam ki yarışmanın sorusu müzik sitesi Fizy'den geliyor.30 bin TL'nin kazananlara eşit olarak bölüşüleceği yarışma vatandaşlar tarafından araştırılıyor.Bugün sorulan soru Pop Mevsimi listesinden geliyor.Peki 4 Aralık Hadi ipucu cevabı! Fizy Pop Mevsimi listesinin 4. şarkısının ismi ne? Hadi 20:30 ipucu Detaylar haberimizde...

4 Aralık Hadi ipucu cevabı! Fizy Pop Mevsimi listesinin 4. şarkısının ismi ne? Hadi 20:30 ipucu

SORU:Fizy Pop Mevsimi listesinin 4. şarkısının ismi ne? 

CEVAP: A Canım – Mabel Matiz

A CANIM ŞARKI SÖZLERİ

Sana öyle dargınım ki

Hisler içimde karışıyor

Kendimi bile beğenmiyorum

Şeytanım şuurumla savaşıyor

 

Hissediyorsan, sen de bi' dökül o zaman

Evimden yurdumdan mı kovucan?

Akmıyorsa, benden bu kadar o zaman

Elinle koysan da bulunmam

 

A canım ben de beşerim bak

Sazımın telleri toprak

Beni baştan bi çıkarırsan

Nasıl yandık haberin yok

Videoyu Oynat


Seviyorsun sevmiyorsun

Sevdalık bunun neresinde?

Kantar hep kendinden mi yana?

Har vurup harman savurduğun halde

 

Hissediyorsan, sen de bi dökül o zaman

Evimden yurdumdan mı kovucan?

Akmıyorsa, benden bu kadar o zaman

Elinle koysan da bulunmam

 

A canım ben de beşerim bak

Sazımın telleri toprak

Beni baştan bi çıkarırsan

Nasıl yandık haberin yok

 

Geldim üryan, yangın her yan

Kırıldı aynam, görecek mi?

Aşk ile terli bu hayvan

Desturla öğrenecek mi?

4 Aralık Hadi ipucu cevabı! Fizy Pop Mevsimi listesinin 4. şarkısının ismi ne? Hadi 20:30 ipucu - Resim : 2

HADİ JOKER KODU NEDİR?

Hadi fizy Müzik Gecesi ile bu akşam 20:30'da! Ödül fizy katkılarıyla 30.000TL! 30.000 TL ödüle 30.000 joker fizy uygulamasında Joker kazanmak için hemen fizy'e git, 30.000 jokerden birini kap! Yarışmaya herkesten bir adım önde başla.

Hadi Nedir?

Geçtiğimiz haftalarda AppStore'larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; "cepteki televizyon" teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İşte 'Hadi'nin kullanıcıları için yaptığı açıklama:

Her gün aynı saatte Hadi bilgi yarışmasına katılabilir, arkadaşlarını davet ederek Joker hakkı kazanabilir ve yarışmalarda daha avantajlı olabilirsin;)

O zaman Hadi.

FİZY

Turkcell tarafından oluşturulan Fizy, milyonlarca müzik ve videoyu bünyesinde bulunduran uygulamalardan biridir. İnternetten yemeyen müzik uygulaması olarak tanıtılan Fizy, müziklerin ister online istersenizde indirerek dinlenebilmesine olanak sağlayan bir platformdur. Bütçeye yönelik yapmış olduğu premium paketleri içeren uygulama, bu sayede müziğe her yerden ulaşmayı biraz daha iyi bir hale getiriyor.

Uygulama ile Neler Yapılır?

Dinlemek istediğiniz şarkılara ve sanatçılara anında ulaşmayı sağlar. Dinleme zevkinize göre müzik listeleri oluşturarak bunları sürekli olarak günceller. Çevrimdışı özelliği üzerinden müziklerinizi dinlemeye devam edebilir, çalma listelerini yönetebilirsiniz. Pop, rock, elektronik, rap gibi pek çok radyoyu bünyesinde bulundurur. Aynı zamanda ruh halinize göre müzik dinlemenizi de kolaylaştıran bir sisteme sahiptir. Dinlediğiniz şarkıları beğendiyseniz arkadaşlarınızla çok hızlı bir şekilde bunları paylaşabilirsiniz. Facebook, Twitter gibi sosyal medya sitelerine tek tıkla bunların paylaşımını yapabilirsiniz. Eğer şarkıları bilgisayarınızda da dinlemek isterseniz, bilgisayara indir seçeneğini kullanarak her cihazdan bunlara ulaşabilirsiniz.

4 Aralık Hadi ipucu cevabı! Fizy Pop Mevsimi listesinin 4. şarkısının ismi ne? Hadi 20:30 ipucu ile ilgili etiketler Hadi uygulaması hadi fizy hadi 20.30 hadi ipucu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.