3'ü av tüfeğiyle, biri uyuşturucu ile yaşamına son verdi

Manisa'da geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi dehşete düşüren bir olay yaşandı. 3'ü av tüfeğiyle vurulmuş 4 gencin cesedi bulunmuştu. Arkalarında bir de arkadaşlarına hitaben çektikleri bir video bulunan gençlerin ölüm nedeni belli oldu. Buna göre, tarla yolunda cesedi bulunan 4 gençten birinin uyuşturucu kullanımına bağlı hayatını kaybettiği, diğerlerinin ise av tüfeği ile intihar ettiği belirlendi.

Manisa Ahmetli'nin Kestelli Mahallesi Bintepeler Akçeşme mevkisinde, 31 Ocak günü saat 17.00 civarında yan yana cesetleri bulunan gençlerin ölüm sebebi ortaya çıktı.

22-24 yaşları arasındaki Ümit Zangal, Muharrem Zengin, Neşet Dalgın ve Serkan Zangal tarla kenarında ölü bulunmuştu. 

Ailelerine bir video çekerek mesaj gönderen gençlerin ölmeden önce uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilmişti. Gönderdikleri mesajlarda ise gençlerden Neşet Dalgın şu ifadeleri kullanmıştı:

"Dayım naber, nasılsın? Umarım iyisindir. Mert, kendine çok iyi bak kardeşim. Biz gidiyoruz. Seni seviyoruz kanka, kusura bakma, yapacaklarımız vardı. Biz seni yarı yolda bıraktık. Yapamadık birader" 

Dalgın konuşurken görüntüye giren Muharrem Zengin de "Öbür tarafta görüşürüz" diye konuşuyor.

 Pompalı tüfek Serkan Zangal'ın kucağında bulunmuştu. Muharrem Zengin ile Neşet Dalgın'ın cesetleri ise yan yana yatıyordu.

Serkan Zangal'ın cansız bedeni ise kuzeni Ümit Zangal'ın üzerine doğru yatmış durumdaydı.

Gençlerin ölümlerinden sorumlu olan pompalı tüfek ise Muharrem Zengin'in babasına aitti. 

Gençlerin bıraktığı notlarla ilgili inceleme için kendi el yazılarının olduğu defterler ailelerden alındı.

Olay yerinde toplanan tüm deliller jandarma kriminale gönderilirken, cesetler de Adli Tıp Kurumu'nda incelemeye alınmıştı. 

Ve sonunda çocukların ölüm nedeni net bir şekilde orta çıktı. 

Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı'ndan beklenen kriminal rapor, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi.

Soruşturmayı yürüyen başsavcılık tarafından incelendiği öğrenilen raporda, ilk edinilen bilgiye göre Ümit Zangal'ın uyuşturucudan öldüğü,  Muharrem Zengin (22), Neşet Dalgın (24) ve Serkan Zangal'In (23) av tüfeğiyle sırayla intihar ettikleri belirlendi.

 

3'ü av tüfeğiyle, biri uyuşturucu ile yaşamına son verdi ile ilgili etiketler Manisa İntihar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.