37 kişi doğum günü kutlarken yakalandı

Koronavirüs salgınında vaka rekorları kırılan Adana'da akılalmaz bir olay yaşandı. Daha önce tedbirlere uymadığı için mühürlenen bir eğlence mekanında doğum günü düzenlendi. İhbar üzerine polis ekiplerince basılan mekanda doğum günü kutladıkları belirlenen 3'ü kadın 37 kişiye tedbirleri ihlal ettikleri için para cezası kesildi.

Koronavirüs vakalarının artış göstermesi üzerine Adana'da denetimlerini sıklaştıran polis ve zabıta ekipleri, merkez Seyhan ilçesindeki bir eğlence mekanında doğum günü partisi düzenlediği ihbarı aldı.

Bunun üzerine ekipler Ali Bozdoğanoğlu Bulvarı'nda bulunan mekana sevk edildi.

Ekipler, ihbarda adı geçen mekanın geçen ay tedbirlere uymadığı gerekçesiyle mühürlenen bir iş yeri olduğunu belirledi.

37 kişi doğum günü kutlarken yakalandı

Mekana giren polisler, içeride doğum günü kutlayan grubu eğlenirken yakaladı. Kutlamaya katılan 3'ü kadın 37 kişi ile mekanın işletmecisine koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri gerekçesi ile idare işlem başlatılırken, para cezası kesildi. 

37 kişi doğum günü kutlarken yakalandı ile ilgili etiketler Adana Seyhan Doğum günü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.