360 Türk vatandaşı Aksaray'da karantina altına alındı!

Katar’dan gelen 360 Türk vatandaşı, Aksaray’daki yurtta karantina altına alındı.

Tüm dünyayı tehdit eden ve birçok ülkede binlerce insanın ölümüne neden olan Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle Türkiye’de güvenlik ve tedbir çalışmaları hızla sürüyor.

360 Türk vatandaşı Aksaray'da karantina altına alındı!

Koronavirüs'le mücadele kapsamında Ankara Valiliği'nin talebi üzerine 7 Nisan tarihinde Katar’dan gelen 360 Türk vatandaşı Aksaray’a getirildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğüne ait 15 adet körüklü otobüsle Esenboğa Havalimanından alınarak Aksaray’a getirilen 360 Türk vatandaşı burada karantina merkezi haline getirilen yurda yerleştirildi.

360 Türk vatandaşı Aksaray'da karantina altına alındı! - Resim : 2

14 gün boyunca karantina altında kalacak olan işçiler yetkililer tarafından bilgilendirilerek kesinlikle odalarından çıkmamaları, çıkanlara da para cezası uygulanacağı bildirildi. 360 Türk vatandaşının karantina merkezine yerleştirilmesi esnasında polis, sağlık ve AFAD ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı.

360 Türk vatandaşı Aksaray'da karantina altına alındı! ile ilgili etiketler Aksaray Karantina
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.