36 saniyede 40 bin liralık soygun

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde telefon mağazasına giren 3 hırsız, 36 saniye içerisinde 40 bin lira değerinde cep telefonu, tablet ve akıllı saat çalıp kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayı gece saatlerinde, Kartepe'nin İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. Mehmet Altınkaya'ya ait telefon mağazasının kapısını kırarak içeri giren 3 hırsız, 36 saniye içerisinde iş yerinde tezgahlarda bulunan cep telefonu, tablet, akıllı saat ve bir miktar parayı çaldı. Güvenlik kamerası hırsızlık anını saniye saniye kaydetti. Görüntülerde kapıyı açtıktan sonra bir kişi kasadaki paraları çalarken, iki kişi ise telefon, tablet ve akıllı saatleri poşetlere doldurdu.

Mağazada alarm sistemi olduğunu söyleyen Mehmet Altınkaya, "Gece dükkandaki alarm sistemi devreye girince telefonum çaldı. Hemen dükkana gitmek için yola koyulduğum, dükkanın çevresinde oturan tanıdıklarım beni arayarak alarm çaldığını söyledi. Dükkana geldiğimde bir miktar para bulunan kasanın açık olduğunu ve telefon, tablet, akıllı saatlerin de çalındığını gördüm, hemen polisi aradım. Güvenlik kameralarını incelediğimizde 36 saniyede 3 kişinin 40 bin lira değerindeki elektronik ürünleri çaldığını tespit ettik. Aracın plakasını polis tespit etmiş ama o plakada çalıntı araca çıkıyormuş. Umarım kısa sürede yakalanırlar" dedi.

Polis güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek, 3 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

36 saniyede 40 bin liralık soygun ile ilgili etiketler Soygun Kocaeli hırsılık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.