35 ölü... Gaziantep ve Mardin'deki kazaların ardında büyük şüphe!

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir, SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Gaziantep ve Mardin’de arka arkaya yaşanan korkunç kazaların perde arkası, ‘Putin’in beyni’ lakaplı Dugin’in kızına gerçekleştirilen bombalı suikastın ayrıntıları, Bursa’da belediye otobüsünün kamyonete çarptığı kaza, erken seçim iddiaları ile Buğra Kavuncu'dan dikkat çeken Cumhurbaşkanlığı adayığı açıklaması konuşuldu.

‘’ORTADA BİR CİNAYETİN İŞLENDİĞİ DOĞRUDUR’’

Metehan Demir, ‘’Bu resmen katilliktir. Araç 300 metre sürüklenmiş. İnsan kahroluyor. Bir günde 5-6 saat arayla neredeyse birbirinin aynı şekilde gelişen iki kaza. Ortada bir cinayetin işlendiği doğrudur. Öyle görüntüler var ki çok kafa karıştırıyor.

‘’AMAÇ DUGİN ÜZERİNDEN PUTİN’E BİR MESAJ VERMEK''

Dugin istihbarat örgütleri için çok ideal bir kişilik. Kızı da babasının izinden gidiyordu. Dugin'i korkutmak ve Dugin üzerinden Putin'e bir mesaj vermek amaçlanmış olabilir. Ulusal Cumhuriyet Ordusu isimli bir örgüttenden bahsediliyor; Putin dahil iktidardan vazgeçmeyenlerin yok edileceği söyleniyor.

‘’PROVOKASYONLAR VE ÇOK SIKINTILI DÖNEMLER YAŞANACAK’’

Sorun Akşener'in Kılıçdaroğlu'nun adaylığını isteyip istememesi. Resim çok karışık. Seçimin 14 Mayıs tarihine alınacağını duyuyorum. İlk kilit Akşener-Kılıçdaroğlu arasındaki aday kilidinin kırılması. Sokakta sinirler çok gergin. Provokasyonlar ve çok sıkıntılı dönemler yaşanacak.’’ ifadelerini kullandı.

'Metehan Demir ile Gündem'in tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

35 ölü... Gaziantep ve Mardin'deki kazaların ardında büyük şüphe! ile ilgili etiketler Metehan Demir Gaziantep Mardin kaza metehan demir ile gündem aleksandr dugin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.