"Bu görüntü Beşiktaş'ın oyununu anlatıyor"

Akhisar Belediyespor - Beşiktaş maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, Serdar Kurtuluş'un ağlama görüntüsüne çarpıcı bir yorum yaptı.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, zorlu mücadeleyi NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında değerlendirdi.

Dilmen, Beşiktaş'ın ilk yarıda daha üstün bir futbol oynatığını belirterek, Beşiktaş, maça ağırlığını koyduğu sırada öne geçmeyi başardı. Zaten devrenin genelinde de Beşiktaş'ın üstünlüğü göze çarptı. Akhisar ancak son bölümde oyuna ortak olabildi. Orada 15-20 saniyelik bir karambolde Beşiktaş savunması topu bir türlü uzaklaştıramadı.Alexis'in eli de anlamsız şekilde havada kalınca top eline çarptı. Cüneyt Çakır pozisyona yakındı. Kritik bir anda gol oldu. ifadelerini kullandı.

İkinci yarıda Akhisar'ın doğru oynadığını söyleyen Rıdvan Dilmen, Doğru planlama yaptı. Bu sezon Beşiktaş'a en az pozisyon veren takım oldular. Ligimizde bu sene çok sırıtan bir santrfor var: Rodallega. Beşiktaş, yediği ilk golde topu 10 saniye uzaklaştıramıyor. Alexis büyük hata yapıyor dedi.

Serdar Kurtuluş'un görüntüsünü değerlendiren Dilmen, Bu görüntü Beşiktaş'ın oyununu anlatıyor. Oyuncular yaşıyor oyunu. Beşiktaş'ın attığı en değerli gol belki de bu goldür. Cenk'in attığı golü kast ediyorum. dedi.

"Bu görüntü Beşiktaş'ın oyununu anlatıyor" ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.