"Aziz Yıldırım isterse Gökhan Gönül Beşiktaş'ta!"

Habertürk yazarı Meriç Müldür, Gökhan Gönül'ün Beiktaş'ta formasının hazır olduğunu, Fenerbahçe ile anlaşamazsa siyah-beyazlılara imza atacağını söyledi.

Aziz Yıldırım'a en yakın isimlerden biri olan Meriç Müldür köşe yazısında Gökhan Gönül'ün formasınınBeşiktaş'ta hazır olduğunu iddia etti.

İşte Habertürk yazarı Meriç Müldür'ün o yazısı;

F.BAHÇE İLE ANLAŞAMAZSA GÖKHAN GÖNÜL BEŞİKTAŞ'TA

Yukarıda Beşiktaş savunmasından bahsettim. Her transfer nokta atışı olmuyor maalesef. Bu takım sağ-sol bek, stoper facialarından çok şampiyonluk kaybetti. Şahsi kanaatim gelecek sezona defansın baştan aşağıya yenilenmesi gerektiği yönünde.

Katılırsınız katılmazsınız; Caner-Gökhan gibi bir ikili Beşiktaş'ta olsa bu takım son üç sezonda iki şampiyonluk almıştı. Tekrar aynı konuya döneceğim ama önce dünkü haberimle ilgili söyleyeceklerim var..

Mario Gomez'in Beşiktaş'tan ayrılacağını yazdım diye bazı çakallar ayaklandı. İpe sapa gelmez ithamlar. Sizi ciddiye alacak olsam bu mesleği yapmamam gerekir. Sadece şu kadarını söyleyeyim. Elimde ortalığı karıştıracak öyle güzel haberler var ki, ama şimdilik yazmıyorum. Hayırlısıyla şampiyonun adı konsun, yazacağım.

Ama başka bir haber ileteyim. Gökhan Gönül kulübüyle anlaşma sağlayamazsa Beşiktaş'ta. Aziz Yıldırım oyuncusunu tutmak istiyorsa zaten tutar. Kaldı ki ilk görüşme olumlu geçmiş. Maddi anlaşmazlık çıkarsa da Gökhan'ın Beşiktaş'taki forması hazır.

"Aziz Yıldırım isterse Gökhan Gönül Beşiktaş'ta!" ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.