33 askerin şehit edilmesinde İsrail’in parmağı var mı? ASIAPOL kurucusu Çetin'den şok iddia...

Bugün Moskova'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in görüşmesini takip eden Talat Çetin, İdlib'de 33 askerin şehit olduğu saldırıya ilişkin Putin’in "Türk askerlerinin yerini ne biz ne de Şam bilmiyordu" açıklamasından sonra müthiş bir iddiada bulundu. Çetin'in iddiası İsrail'i işaret ediyor...

Asya Polis Teşkilatı ASIAPOL'ün kurucusu Talat Çetin, "Putin'in biz bilmiyoruz, Şam’da bilmiyordu." ifadesinin "Ne biz ne de Esed,  Türk askerini İsrail vurdu." anlamına gelebileceğini söyledi.

Çünkü İsrail savaş uçakları aynı gün Suriye’ye saldırılarda bulunmuştu.

Çetin, ayrıca İdlib'de mevcut krizin ise Putin'in bugün “Benzer olayların tekrar yaşanmaması için her şeyi en küçük ayrıntısına kadar konuşalım.” sözünün ve şehitlerimiz için verdiği başsağlığı mesajından görüşmelerde Türkiye ve Rusya’nın anlaşacağı ve Türkiye’nin Afrin’den Halep’e doğru göçmenler için yeni alan açmak için yürüyeceğini ifade etti.

Mevlüt Yüksel/ÖZEL HABER

33 askerin şehit edilmesinde İsrail’in parmağı var mı? ASIAPOL kurucusu Çetin'den şok iddia... ile ilgili etiketler Rusya Türkiye Putin Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail İdlib Suriye Şehit Talat Çetin mevlüt yüksel Halep
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.