32 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu!

Şarkıcı Kıraç, bir röportajında İngilizce eğitimin kalkması gerektiğini savunduğu için sosyal medyada tepki çekmişti. Kıraç, yapılan eleştirilerin ardından kendisine küfür ve hakaret ettiğini ileri sürdüğü 32 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kıraç, 14 Nisan’da bir gazetede yayınlanan röportajında İngilizce eğitimin kalkması gerektiğini savunmuş, “Ben bir vatanseverim. Çocuklarım okulda İngilizce sıkıntısı yaşıyor. Türkiye’de İngilizce eğitime son verilmeli” demişti.

Bu sözlerin ardından sosyal medyada yapılan sert eleştiriler üzerine ünlü şarkıcı hukuki yollara başvurdu. Kıraç kendisine küfür ve hakaret ettiğini ileri sürdüğü 32 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

"KÜÇÜK DÜŞMESİNİ HEDEFLEDİLER"

Kıraç’ın avukatı, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunduğu dilekçede şu ifadelere yer verdi: “Müvekkilim milli ve manevi değerlerine bağlı, aydın, toplumda saygın konumu olan bir insandır. Sosyal medyada bu röportajla ilgili yorumlarda müvekkilime ağır hakaretler söz konusudur. Şüpheliler müvekkilimin toplum önündeki şeref ve saygınlığını hedef alarak küçük düşmesini hedeflemiştir.”

32 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu! ile ilgili etiketler mahkeme dava Kıraç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.