31 Temmuz evde bakım maaşı yatan iller!

31 Temmuz evde bakım maaşı yatan iller! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın çalışmaları arasında yer alan evde bakım maaşı hasta bakıma muhtaç kişilerin yakınlarına ödenen maaş olarak geçmektedir.İşte 31 Temmuz evde bakım maaşı yatan iller! Detaylar haberimizde...

31 Temmuz evde bakım maaşı yatan iller! Temmuz ayının son gününe girildi. Evde bakım maaşı bakiye takibi ise merak edilen konular arasında yer alıyor. Evde bakım maaşı bakiye takibi çeşitli yollarla yapılabiliyor. İşte 31 Temmuz evde bakım maaşı yatan iller! Detaylar haberimizde...

SMS İLE SORGULAMA

Evde bakım maaşı sorgulama için Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar,SMS ile sorgulama gerçekleştiribiliyor.Sorgulamayaı yapmak için BAKIYE yazıp, 4747’e SMS göndermek gerekiyor. Mesaj gönderilmesi durumunda 1 sms ücreti operatörünüz tarafından alınır.

EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA

İster sms isterseniz e Devlet sistemi üzerinden emekli maaşı sorgulaması yapabilirsiniz. Devlet dairelerinde yapılan pek çok işlemi online olarak gerçekleştirmemizi sağlayan e Devlet’in “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” sayfasından evde bakım aylığı sorgulanabiliyor. Sisteme kayıtlı olan vatandaşlar, şifreleri ve T.C kimlik numaralarıyla sorgulama işlemini gerçekleştirebiliyor.

31 Temmuz evde bakım maaşı yatan iller! ile ilgili etiketler Evde bakım maaşı 2019 31 Temmuz evde bakım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.