31 Ekim Sayısal Loto sonuçları! Sayısal Loto kazanan numaralar...

31 Ekim Sayısal Loto sonuçları ve kazanan numaralar haberimizde. Milli Piyango İdaresi'nin canlı çekilişle belirlediği Sayısal Loto kazanan numaralar haberimizde.

Sayısal Loto sonuçları bu akşam belli oluyor. Saat 21.45 itibariyle canlı çekiliş sonuçları ve Sayısal Loto kazanan numaralar haberimizde yerini alacaktır.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Çılgın Sayısal Loto sonuçları bugün 21:45'de yapılacak olan çekiliş ile belli oldu.

31 Ekim Cumartesi Çılgın Sayısal Loto sonuçları: 74-75-19-16-15-81 + joker topu ise 20

31 Ekim Sayısal Loto sonuçları! Sayısal Loto kazanan numaralar...

ÇILGIN SAYISAL LOTO KURALLARI NELERDIR?

Çılgın Sayısal Loto, 1’den 90’a kadar olan sayılar arasından 6 tanesini seçerek kolon oluşturmana dayalı bir oyun. Kolonlarında en az 2, en fazla ise 6 adet sayı bilirsen farklı miktarlarda ikramiye kazanabilirsin. Çılgın Sayısal oynamak için, millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon doldurabilirsin. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Çılgın Sayısal Loto kuponunu oluşturarak, oyun oynayabilirsin.

31 Ekim Sayısal Loto sonuçları! Sayısal Loto kazanan numaralar... ile ilgili etiketler Sayısal Loto 31 ekim sayısal loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.