31 Ekim İzmir son depremler! Depremde kaç kişi öldü?

İzmir’de yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından 20 kişinin öldüğü ve 786 kişinin de yaralandığı belirtildi. 31 Ekim Cumartesi İzmir son yaşanan depremler listesine haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, İzmir depreminde şu ana kadar kaç kişi öldü? İşte, İzmir depreminin detayları…

İzmir’de 6.6 büyüklüğündeki depremin hemen sonrasında can ve mal kayıpları konusunda acı bilançolar ortaya çıkmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum şu ana kadar depremde 17 kişinin öldüğünü 763 kişinin de hayatını kaybettiğini duyurdu.

Ege Denizi’nde 30 Ekim öğle saatlerinde yaşanan deprem İzmir depremi, 6.6 büyüklüğünde gerçekleşti ve özellikle Seferihisar ile Bayraklı’yı vurdu. Bazı evlerin yıkıldığı belirtilirken, çok sayıda bina da hasar gördü. Deprem İzmir'in yanı sıra çevre illerde de hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, depremin merkez üssünü Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesinin 17.26 kilometre açığı olarak açıklanırken deprem 15 saniye sürdü.

Bakan Soylu, "İzmir açıklarında meydana gelen #deprem sonrası arama kurtarma ve ilk yardım ekipleri bölgeye ivedilikle gönderildi. İzmir'in yanı sıra çevre illerden de personel ve araçlar destek amacıyla bölgeye sevk edildi. Gelişmeleri takip ediyoruz" diye konuştu.

31 EKİM İZMİR SON DEPREMLER LİSTESİ

00.50 Develi-Menderes 3.1
00.46 Sisam Adası 4.1
00.41 Kuşadası Körfezi 4.0

31 Ekim İzmir son depremler! Depremde kaç kişi öldü? ile ilgili etiketler İzmir deprem son depremler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.