31 Aralık kargolar çalışıyor mu? Yılbaşında kargolar açık mı?

1 Ocak Resmi tatil olarak kabul ediliyor. Resmi tatil günlerinin bir gün öncesi ise yarım gün olarak biliniyor. Peki kargo firmaları çalışma saatlerini nasıl düzenliyor? Yılbaşında kargolar çalışıyor mu?

31 Aralık kargolar çalışıyor mu merak ediliyor. Yılbaşında çalışma saatlerini düzenleyen kargo firmaları 1 Ocak resmi tatil gününde çalışmıyor. Ancak yılbaşı günü kargolar çalışıyor mu sorusuna yanıt arayan vatandaşlar kargoların açık olup olmadığını merak ediyor.

YILBAŞINDA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

Resmi tatiller takvimine göre 31 Aralık, tatil veya yarım gün değil. Bu nedenle kargo (09:00-18:00) ve PTT'nin (07:30-17:30) normal mesai saatinde çalışması bekleniyor.

Yılbaşında kargolar çalışıyor mu 2021? 31 Aralık'ta PTT ve kargolar açık  mı, kapalı mı? - Haberler Milliyet

1 OCAK'TA KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

1 Ocak her yıl olduğu gibi bu sene de resmi tatil olarak kabul edilecek. Resmi tatillerde PTT çalışıyor. Kargo firmalarında ise bu durum değişiklik gösteriyor. Ancak 2022 yılında 1 Ocak cumartesi gününe denk geldiğinden tatil durumu değişiklik gösterebilir.

31 Aralık kargolar çalışıyor mu? Yılbaşında kargolar açık mı? ile ilgili etiketler Yılbaşı yılbaşında kargolar açık mı kargolar çalışıyor mu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.