31 Aralık 2021 reyting sonuçları! Yılbaşı gecesi hangi program izlendi?

31 Aralık 2021 Cuma yılbaşı gecesi reyting sonuçları açıklandı. Dün akşam ekranlara gelen yılbaşı programlarına vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi. Şarkılar Bizi Söyler, İbo Show, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, FOX’ta Yılbaşı gibi yapımlar ekranlara geldi.

31 Aralık 2021 Cuma akşamı ATV'de Kim Milyoner Olmak İster, Kanal D’de Şarkılar Bizi Söyler, Star TV’de İbo Show, Fox TV’de FOX’ta Yılbaşı, TRT 1’de Seksenler Yılbaşı Özel, Show TV’de Güldür Güldür Show ve TV8’de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel yapımları arasında bir reyting savaşı yaşandı.

31 Aralık 2021 Reyting Sonuçları

31 Aralık 2021 Cuma akşamı yayınlanan dizi, program ve haberlerin reyting sonuçları açıklandı.

31 Aralık 2021 reyting sonuçları! Yılbaşı gecesi hangi program izlendi?

Total izleyici grubunda birinciliği O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, ikinciliği Esra Erol'da, üçüncülüğü ise İbo Show Yılbaşı aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, ikinci sırada Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel, üçüncü sırada ise Milli Piyango Yılbaşı Özel yer aldı.

20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, ikinci sırada Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Özel, üçüncü sırada ise Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

31 Aralık 2021 reyting sonuçları! Yılbaşı gecesi hangi program izlendi? ile ilgili etiketler reyting sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.