"300 MOSSAD ajanı uçakla Venezuela'ya gönderildi!"

ABD'li ünlü programcı ve TruNews kurucusu Rick Welles, Venezuela'da yaşanan son gelişmeleri değerlendirirken, İsrail tarafından 300 MOSSAD ajanının uçakla ülkeye gönderildiğini öne sürdü.

SuperHaber / ABD'de Venezuela ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. ABD'nin ünlü radyo programcılarından ve TruNews'in kurucusu olan Rick Welles, İsrail tarafından 300 MOSSAD ajanının uçakla Venezuela'ya gönderildiğini öne sürdü. 

Welles, "Venezuela'da yaşayan bir arkadaşım, ülkede yaşamını sürdüren Yahudi bir tanıdığıyla konuştuklarını aktardı. Söylediğine göre bir uçağı dolduran 300 MOSSAD ajanı Venezuela'ya doğru yola çıktılar. Bilginin kaynağı ise bu Yahudi ama aynı zamanda Venezuela vatandaşı olan kişinin emekli general amcasından aldığı mesaj. Büyük endişe yaşıyor şu anda. Büyük bir katliam olmasından korkuyor" dedi. 

VENEZUELA KRİZİ

Venezuela'da, çoğunluğu muhalefetin elindeki Ulusal Meclisin Başkanı Juan Guaido, muhaliflerin mitinginde kendini "geçici devlet başkanı" ilan etmiş ve başta ABD olmak üzere Avustralya, Kanada, Kolombiya, Peru, Ekvador, Paraguay, Brezilya, Şili, Panama, Arjantin, Kosta Rika ve Guatemala gibi ülkeler tarafından tanınmıştı. Son olarak Avrupa Parlamentosu aynı yönde adım atmıştı.

Meksika, Türkiye, Rusya, İran, Küba, Çin ve Bolivya ise Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro hükümetine desteklerini yinelemiş, Maduro da gelişmeler üzerine ABD ile diplomatik ve politik ilişkileri kestiğini ancak ticari ilişkilerinin süreceğini açıklamıştı.

ABD Başkanı Donald Trump, Venezuela'ya asker göndermeyi seçeneklerden biri olarak göstermişti.

"300 MOSSAD ajanı uçakla Venezuela'ya gönderildi!" ile ilgili etiketler ABD Venezuela
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.