30 yıl boyunca beyninde onunla yaşadı!

Çin'de 30 sene boyunca baş ağrısı çeken adamın beyninden 10 santimetre uzunluğunda kurt çıktı. Doktorlar kurdu başarılı bir ameliyatla beyinden çıkardı.

Çin’in Jiangxi eyaletinde yaşayan Zhang (59) 30 yıl boyunca baş ağrısı ve bayılmalar yaşıyordu. 1989’da ilk baygınlığını geçiren Zhang, hastaneye kaldırıldığında ‘epilepsi’ tanısı koyuldu.

MR'DA ORTAYA ÇIKTI

Epilepsi ilaçlarını kullanmaya başlamasına rağmen baş ağrısı ve bayılmaları kesilmeyen Zhang, geçtiğimiz günlerde tekrar hastaneye kaldırıldı ve yapılan MRI taramaları sonucunda beyninde 10 santimetre uzunluğunda bir kurt olduğu tespit edildi.

999 Beyin Hastanesi Nöroloji Departmanı Başkanı Wu Jie, yapılan ameliyatın başarılı geçtiğini ve Zhang’in beynindeki kurtun başarıyla çıkarıldığını duyurdu. Wu’ya göre, kurdun Zhang’in vücuduna bir akarsudan içtiği su ile girdi ve beynine kadar gitti.

30 yıl boyunca beyninde onunla yaşadı! ile ilgili etiketler Çin kurt MR
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.