30 Temmuz tatil mi? Arefe yarım gün mü?

30 Temmuz tatil mi? Arefe yarım gün mü? Arefe günü olan 30 Temmuz'un tatil olup olmadığı merak konusu oldu. 2020 Kurban Bayramı'na az bir zaman kala 30 Temmuz tam gün tatil mi sorusu varandaşların ilgi odağı haline geldi.

2020 Kurban Bayramı'na sayılı günler kala arefe günü olan 30 Temmuz Perşembe tarihinin tam gün mü ya da yarım gün mü tatil olduğu gündem haline geldi. 30 Temmuz tam gün tatil mi?

Kurban Bayramı'na az bir zaman kaldı. Vatandaşları kurbanlık telaşı alırken tatil planları kuranlar 30 Temmuz 2020 tarihine dikkati çekti. Milyonlarca Müslüman tarafından kurban ibadetlerinin yerine getirileceği Kurban Bayramı'nda 30 Temmuz tatil mi sorusu araştırılmaya başlandı.

30 TEMMUZ 2020 PERŞEMBE TATİL Mİ? AREFE YARIM GÜN MÜ?

Kurban Bayramı 2020 senesinde 31 Temmuz Cuma gününe denk geliyor. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan vatandaşlar da 30 Temmuz Perşembe gününün tam gün tatil olmasını istiyor.

Ancak henüz bu konuda bakanlıktan bir açıklama yapılmadığı için vatandaşlar 30 Temmuz gününün tatil olup olmadığının araştırmaya devam ediyor.

30 Temmuz tatil mi? Arefe yarım gün mü? ile ilgili etiketler Kurban Bayramı 30 Temmuz tatil arefe günü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.