30 Temmuz On Numara sonuçları belli oldu! On Numara bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

On Numara 30 Temmuz çekilişi için heyecan devam ediyor. Haftanın iki günü düzenlenen ve Milli Piyango Tv'de canlı olarak yayınlanan On Numara çekilişi saat 20:00'da gerçekleştiriliyor. Hem bayilerden hem Milli Piyango Online sitesinden oynanabilen On Numara şans oyununda büyük ikramiye ne kadar?

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden şans oyunu On Numara'da 30 Temmuz çekiliş heyecnaı yaşanıyor. Geçtiğimi çekilişte 10 bilen çıkmazken 9 bilen 30n kişi 3.798,35 TL tutarında ikramiyenin sahibi oldu. Talihlilerin Milli Piyango TV'den canlı olarak izlediği On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı?

On Numara sonuçları açıklandı 30 Temmuz On Numarada büyük ikramiye...30 TEMMUZ ON NUMARA ÇEKİLİŞİ AÇIKLANDI MI?

Saat 20:00'da canlı olarak çekilişi yapılacak olan On Numara çekiliş sonuçları açıklandığı anda haberimizdeki yerini alacaktır.

Son dakika: Bugünkü On Numara sonuçları belli oldu! On Numara çekiliş  sonuçları ve bilet sorgulama ekranı! - Ekonomi Haberleri

ON NUMARA ÇEKİLİŞİ BU AKŞAM SAAT KAÇTA?

On Numara çekilişi bu akşam saat 20:00'de Milli Piyango TV Youtube ekranı üzerinden takip edilebilecek. On Numara oynamak isteyen vatandaşlar bayiler aracılığı ile On Numara şans oyununu oynayabilecek.

SON ÇEKİLİŞTE KAZANDIRAN NUMARALAR

On Numara sonuçları açıklanıyor 30 Temmuz On Numarada büyük ikramiye...

30 Temmuz On Numara sonuçları belli oldu! On Numara bu akşam büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Milli Piyango 30 temmuz on numara sonuçları on numara çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.