30 Nisan Survivor voleybol maçını kim kazandı? Survivor voleybol oyununu kim kazandı? Ödül oyununu hangi takım kazandı? Ödül ne?

30 Nisan Survivor voleybol maçını kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de heyecan yaşanıyor. Acun Ilıcalı ve Evrim arasında voleybol maçı iddiası yaşandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı renkli görüntülere sahne oluyor. Hangi takımın maçı kazandığı araştırılmaya başladı. İşte 30 Nisan Survivor voleybol maçını kim kazandı? Survivor voleybol oyununu kim kazandı? Ödül oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

30 Nisan Survivor voleybol maçını kim kazandı? TV8 ekranlarının uzun soluklu yarışma programı Survivor 2020'de voleybol maçı heyecanı yaşanıyor. Acun Ilıcalı partneri İrem Kanan ile birlikte Evrim ve Nisa'nın rakibi oluyor. Yarışmacılar ise ezici çoğunlukla Acun Ilıcalı'yı destekliyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı renkli görüntülere sahne oluyor. Hangi takımın maçı kazandığı araştırılmaya başladı. İşte 30 Nisan Survivor voleybol maçını kim kazandı? Survivor voleybol oyununu kim kazandı? Ödül oyununu hangi takım kazandı? Merak edilen detaylar haberimizde...

SURVIVOR KADINLARDA SEMBOLÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2020'nin 54. bölümünde, her iki takım da sembolü kazanmak için kadınlar ve erkekler olarak ayrı ayrı mücadele verdi. Sembolü kazanan takımın ödüle kavuşmak için avantaj yakaladığı oyunda kadınlarda skor başa baş giderken, Nisa sembolün sahibi oldu.

ERKEKLERDE SEMBOLÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da sembolü kazanmak için parkurda karşı karşıya gelen yarışmacılar, kıyasıya rekabet verdi. Ardahan ve Ersin'in eşleştiği oyunda Ersin Ardahan'ı mağlup ederek erkeklerde sembol ödülünün kazananı oldu.

ÖDÜLÜ KİM KAZANDI?

Sembol oyunu sonrası orman evi ödülü için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Nisa ve Ardahan'a karşı Ersin ve Aycan parkurda rakip oldu.

Çekişmeli geçen oyunun sonunda ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Orman evi ödülünü böylece ünlüler takımı almış oldu.

VOLEYBOL MAÇINI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da voleybol oyununda Survivor yarışmacıları ve Acun Medya takımları karşı karşıya geldi. Ödülü açıklayan Ilıcalı, "Eğer biz kazanırsak, bizi tutanlar pilav, et, salata ve tatlı yiyecek. Karşı takım kazanırsa onları tutanlara ise karışık ızgara et, yoğurt, salata, içecek ve 3 çeşit tatlı veriyorum" dedi.

Acun Ilıcalı ve İrem'den oluşan Acun Medya takımı ile Evrim ve Nisa'dan oluşan takım arasındaki voleybol maçı büyüj heyecana sahne oldu. Voleybol maçını kazanan takım ise 3-2 skorla Acun Medya oldu.

30 Nisan Survivor voleybol maçını kim kazandı? Survivor voleybol oyununu kim kazandı? Ödül oyununu hangi takım kazandı? Ödül ne? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 voleybol maçı evrim nisa irem kanan 30 Nisan survivor voleybol maçını kim kazandı?
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.