30 Mart Survivor kim elendi? Eleme konseyinde adaya kim veda etti?

tv8'in sevilen yarışması Survivor eleme günü ile devam ediyor. 30 Mart akşamı eleme konseyinin toplanacağı Survivor'da potaya girenler ve adaya veda etmesi olası adaylar heyecanla Survivor son bölümde olacak. Hırsın ve açlığın damga vurduğu Survivor ünlüler ile gönüllüler arasında kıyasıya sürerken eleme adayları da belli olmuştu.

30 Mart Survivor eleme gününde kim elendi, adaya kim veda etti soruları merak ediliyor. tv8'de yayınlanan ve ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nun sunduğu Survivor, yeni bölümü ve eleme konseyiyle bu akşam ekrana geldi. Eleme adaylarının isimleri belli olmuştu. peki Surivivor kim elendi sorusunun yanıtı nedir? Haberimizde...

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'ın 29 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler ve ünlüler takımının mücadele ettiği yarışmada heyecan ve gerilim dolu dakikalar yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım ünlüler takımı oldu ve gönüllüler konseyi toplandı. İlk etapta yarışmacılar halktan gelen SMS oylamasına çıktı. Oylama sonucunda eleme potasına giden iki yarışmacı Hanzade ve Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Yarışmanın üçüncü eleme adayı bu akşam belli olacak.

SURVİVOR'DA BU AKŞAM KİM ELENDİ?

Survivor'ın 30 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümünde bir yarışmacıyı adadan göndermek üzere eleme konseyi toplandı. Bu hafta yarışmaya veda eden isim henüz açıklanmadı.

 

30 Mart Survivor kim elendi? Eleme konseyinde adaya kim veda etti? ile ilgili etiketler Survivor 30 mart survivor kim elendi survivor kim gitti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.