30 Kasım Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto büyük ikramiye ne kadar?

Haftanın 3 günü yapılan Süper Loto 30 Kasım çekiliş sonuçları belli oldu. Milli Piyango TV'den izlenebilen çekiliş sonrası talihliler kuponlarında yer verdiği kazandıran numaralar ile birlikte ikramiyelerini alabilecek. Peki bu akşam Süper Loto'da büyük ikramiye ne kadar? Kazandıran numaralar; 24-27-43-45-51-53 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 79.555.378,12 TL büyük ikramiye devretti.

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Hem bayilerden hem de online olarak oynanabilen şans oyunu Süper Loto bu akşam yapılacak çekilişle birlikte yine milyonlarca TL dağıtacak.

 30 Kasım Süper Loto Çekilişi saat 21:30'da Milli Piyango Tv'den canlı olarak yayınlanacak. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonrası kazandıran numaralar haberimizde olacak.

SÜPER LOTO 30 KASIM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmeye dayalı bir oyun olarak bilinmektedir. Süper Loto'da her seçilen 6 sayı, bir kolon oluşturmaktadır. Tek kolon ücreti ise 3 TL olmaktadır.

Kazandıran numaralar; 24-27-43-45-51-53 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 79.555.378,12 TL büyük ikramiye devretti.

 

30 Kasım Süper Loto sonuçları açıklandı! Süper Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Süper Loto süper loto 30 kasım sonuçları 30 kasım süper loto çekilişi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.