30 Kasım bugün koronadan kaç kişi öldü? Pazartesi Türkiye koronavirüs tablosu son durum

30 Kasım bugün koronadan kaç kişi öldü sorusunun yanıtı merak ediliyor. 30 Kasım Pazartesi gününde Türkiye’de güncel koronavirüs veka ve vefat rakamlarının açıklanması bekleniyor. İşte Türkiye 30 Kasım koronavirüs tablosunda son durum…

30 Kasım Pazartesi bugün koronadan kaç kişi öldü sorusu vatandaşlar tarafından yakından takip edilmekte. Her gün koronavirüs rakamlarını Twitter üzerinden açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bu konuda da vatandaşlara uyarılarda bulunmayı ihmal etmemekte.

Son olarak 29 Kasım Pazar akşamında açıklanan rakamlara göre Türkiye’de vaka sayısı 494.351'e yükselirken ölen vatandaşlarımızın sayısı ise 13.558 oldu.

30 Kasım bugün koronadan kaç kişi öldü? Pazartesi Türkiye koronavirüs tablosu son durum

30 KASIM TÜRKİYE KORONAVİRÜS TABLOSU SON DURUM

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 30 Kasım Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu Sağlık Bakanı tarafından akşam saat 19.00'dan sonra açıklanması bekleniyor.

30 Kasım bugün koronadan kaç kişi öldü? Pazartesi Türkiye koronavirüs tablosu son durum ile ilgili etiketler Türkiye Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son durum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.