30 Eylül Masterchef kim elendi? Esra mı, Zeynep mi?

30 Eylül Masterchef kim elendi? MasterChef olmak için yemeklerini yarıştıran MasterChef Türkiye adayları bütün hünerlerini gösteriyor. TV 8'de bu akşam takım yarışını farkla kaybeden kırmızı takım dokunulmazlık kazanmak için Hazer Şefin hazırladığı yemeğin aynısını tek kolla yapmaya çalıştı. Dokunulmazlık yarışından sonra eleme potasına giren yarışmacılar hangileri oldu? 30 Eylül MasterChef Türkiye'de kim elendi? Esra mı, Zeynep mi? Eslem mi? Murat mı? Ayrıntılar bu haberde sizi bekliyor.

30 Eylül Masterchef kim elendi? MasterChef olmak için yemeklerini yarıştıran MasterChef Türkiye adayları bütün hünerlerini gösteriyor. TV 8'de bu akşam takım yarışını farkla kaybeden kırmızı takım dokunulmazlık kazanmak için Hazer Şefin hazırladığı yemeğin aynısını tek kolla yapmaya çalıştı. Dokunulmazlık yarışından sonra eleme potasına giren yarışmacılar hangileri oldu? 30 Eylül MasterChef Türkiye'de  kim elendi? Esra mı, Zeynep mi? Eslem mi? Murat mı? Ayrıntılar ve gelişmeler bu haberde sizi bekliyor.

30 Eylül Masterchef kim elendi? Esra mı, Zeynep mi?


30 EYLÜL MASTERCHEF TÜRKİYE
MasterChef Türkiye'nin 30 Eylül yayını TV8 ekranlarındaki yerini aldı.

29 Eylül MasterChef bölümünde elemle potasına giren Esra ve Zeynep siyah önlüğü giyerken, mavi takım üst kata çıkarken kırmızı takım siyah takım eleme adayları bölümüne geçti. Buffalo Wings, arpa şehriye pilavını en iyi kim yapacak? Dokunulmazlığı kazanacak kişi kim olacak? Pişirme sürecinde Eslem, Hakan'ın kendisine yardım etme talebini reddetti, yaşadığı tartışmada stüdyoyu ağlayarak terk etti. Tadıma geçildi.

İkinci günün ilk oyunu, kırmızı takım ve mavi takım tenis kulübündeki eğitmenlere yemek hazırlayacaklar. Antrenmanda 5-6 bin kalori harcayacak olan sporculara lezzetli ve karbonhidrat ağırlıklı 20 kişilik en iyi menü için yarışacaklar. Takımlar temizliği yetiştiremedi ancak menüleri tamamladı. Yemeğe geçildi. 15'e 6 büyük farkla mavi takım kazandı.

Kırmızı takımın hezimete uğramasında Murat'ın Uğur'u takımdan kovması büyük ölçüde etkili oldu. Kırmızı takım dokunulmazlık yarışına giriyor. Dokunulmazlığı Hakan aldı.

Dokunulmazlık yarışından sonra eleme potasına giren yarışmacılar hangileri oldu? 30 Eylül MasterChef Türkiye'de kim elendi? Esra mı, Zeynep mi? Eslem mi? Murat mı?

Eleme turu başlıyor. Eleme turunda Analı-kızlı yapıldı. Jüri üyeleri tadım yapıyor. En iyi tabağı Esra sundu ve elenmekten kurtuldu. Murat'ın da yemeği beğenilerek ikinci seçildi ve o da elenmekten kurtuldu. Elenen Zeynep oldu.

30 EYLÜL MASTERCHEF TÜRKİYE İZLE


MASTERCHEF TÜRKİYE
Dünya çapındaki en zorlu ve en heyecan verici yemek yarışması MasterChef, TV8 ekranlarında başladı.

Acun Ilıcalı, 9 sezon ve 170 bölümü geride bırakan MasterChef programının yapım haklarını satın aldı ve Türkiye'ye getirdi. MasterChef Türkiye, TV8'de yayınlanmaya başlayan MasterChef'te lezzet dünyasının önemli isimleri Somer Sivrioğlu, Hazer Amani ve Mehmet Yalçınkaya jüri koltuğunda oturuyor.

MasterChef Türkiye cumartesi ve pazar akşamları 20.00'da Tv8 ekranlarında izleyicisi karşısına çıkıyor.

30 Eylül Masterchef kim elendi? Esra mı, Zeynep mi? - Resim : 2

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ

HAZER AMANİ
Hazer Amani, TED Ankara kolejinden sonra ODTÜ’de sosyoloji okudu. Daha sonra Güney Afrika’da Cordon Bleu’de aşçılık eğitimi aldı.

Okulunu birincilikle bitirip Güney Afrika’da çalışmaya başladı. Cape Wine Academy‘de 4 yıllık bir program olan dünya şarapları ve şarap yetiştiriciliği de okudu. 9 senesini geçirdiği Güney Afrika’dan 2010 yılında İstanbul’a döndü ve Chilai adlı restaurantın Executive Chef i olarak çalıştı. 2011 yılının “En Yaratıcı Şefi” ödülünü aldı.


MEHMET YALÇINKAYA
1974 Bolu doğumlu Yalçınkaya, kariyer yolculuğunda Fransa’dan İtalya’ya Katar’dan Almanya’ya Cruise ile Yunanistan’a kadar dünyanın farklı yerlerinde Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yaptı. Türkiye’de de Bodrum’dan İstanbul’a varana dek birçok otel ve Restoranın mutfak şefliğini yaptı.

2018 TÜRES tarafından düzenlenen Türkiye Lezzet Ödüllerinde 500 bin kişinin üzerinde halk oylaması sonucunda En iyi Şef Ödülü, 2012 Dünya Aşçılar Olimpiyatları Gümüş Madalya, Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Captan, Euroturkchefs Culınary Team Takım Kaptanlığı, Berlin -Almanya, Dünya Aşçılar olimpiyatları A kategorisi Dünya, 2008 Üçüncülüğü - Erfurt – Almanya, Euroturkchefs Team Merit diploma Takım Halinde, Erfurt – Almanya, Oteller arası Amasya Osmanlı Saray yemekleri yarışması, 1988–2008 Merit diploma Amasya- Türkiye, İstanbul Mutfak Ensitüsü Chef Düello –İstanbul, Chef 8 Organizasyonu Mansiyon- Ankara, Lezzet fırtınası gurme Ritüeli – Wow Hotels – İstanbul.

SOMER SİVRİOĞLU
1971’de İstanbul’da dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye’de kaldıktan sonra Avusturalya’ya taşındı.

Restorancılığa annesinden aldığı eğitimler ile başladı. Uzun yıllar annesinin yanında çalışan Somer Sivrioğlu, öğrendiklerinin üzerine her geçen gün eklemeler yaptı. 25 yaşında kuzeni ile birlikte Sydney’de restaurant açtı.

Köşe yazarlığı da yapan Somer Sivrioğlu , ayrıca radyo programı olan Lezzete Yolculuk’u sundu. En iyi et, en iyi restorant, en iyi lezzet ödülü gibi birçok dalda ödül aldı.

Sydney'li restaurant sahibi ve aşçı Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapıyor.

TV8
MNG Medya Grubu; TV8’i bir haber kanalı vizyonuyla kurmuş ve 2013 yılında el değiştirinceye kadar bu yönde yayın hayatına devam etmiştir. Dolayısıyla küçük bir kitle dışında çok fazla bilinen, izlenen, gündeme konu olan bir kanal değildi. Telegol programını bir dönem transfer etmiş olsa bile yine de belirli bir çapta kalmıştır.

2013 yılında TV8, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya tarafından satın alınmıştır ve 2017 Nisan ayı itibariyle yayın hayatına bu şekilde devam etmektedir. Dolayısıyla TV8’in kurucusu Mehmet Nazif Günal iken; bugünkü sahibi Acun Ilıcalı olmaktadır. Ayrıca; 2015’te yapılan bir anlama neticesinde Doğuş Yayın Grubu kanalın %30’luk hissesini satın almıştır.

Muhabirlik, sunuculuk, program yapımcılığı gibi mesleklerle Türkiye televizyonlarının bilinen isimlerinden olan Acun Ilıcalı, yakın zamanda başladığı büyük çapta girişimcilik faaliyetleriyle de gündeme gelmiştir. İşte; satın aldığı bu TV8 kanalı; medya çalışanlığından sonra medya patronluğu konusunda yaptığı en önemli hamlelerden biridir.

Kanalı satın aldıktan sonra tamamen bir eğlence kanalına dönüştüreceğini belirten Acun Ilıcalı; yayın akışında bulunan tüm spor ve eğlence dışı programlara son vermiş, kanal kadrosunda da vizyon doğrultusunda yenileme yoluna gidilmiştir. Acun Ilıcalı’nın kanalı saf kan ve en iyi eğlence kanallarından birine dönüştürme amacı o kadar iddialıdır ki; neredeyse her kanalda bulunan akşam 19 ana haber bültenlerini dahi yayında kaldırmıştır.

Günümüzde TV8; Türkiye, Azerbaycan, KKTC ve İran sahasında yayın hayatına devam etmektedir. Digiturk platformunda da TV8 HD yayını yapan kanal; İspanya Kral Kupası, İtalya Kupası ve NBA maçlarının yayın haklarını satın alarak Türkiye’deki pek çok spor şubesini bünyesinde toplamayı başarmıştır.

 

 

 

30 Eylül Masterchef kim elendi? Esra mı, Zeynep mi? ile ilgili etiketler 30 eylül masterchef kim elendi esra mı zeynep mi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.