30 Eylül Hadi neden yok? Yarışma iptal mi?

Sosyal medyanın fenomen Hadi yarışması 30 Eylül'de iptal edildi. Genel kültür soruları dikkat çeken Hadi çok sayıda kullanıcı tarafından takip ediliyor. 30 Eylül Hadi neden yok? Yarışma iptal mi? Merak edilen bu soruların yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Müge Boz’un sunucusu olduğu internet yarışması Hadi'de bu akşam bir ilk yaşandı. 50 bin TL’lik büyük ödülün verileceği yarışmaya 700 bin kişi katıldı ama 30 Eylül Hadi neden yok? Yarışma iptal mi? Detayları bu haberde...

 30 Eylül Hadi neden yok? Yarışma iptal mi?

30 EYLÜL HADİ NEDEN YOK?
İnternette adeta fenomen haline gelen ''Hadi'' her akşam 20.30'da yarışma severlerle buluşuyor. Kültür, sanat, spor gibi alanlarla ilgili sorulan genel kültür soruları oldukça ilgi çekiyor. Elli bin TL'lik büyük ödülün verileceği bu akşamki yarışmada ise teknik bir sorun yaşanınca yarışmacıların hevesi kursağında kaldı, Hadi yarışmayı iptal etti.
Hadi yarışması teknik arıza nedeniyle ertelendi...

Oyuncu ve sunucu Müge Boz’un sunumuyla internet üzerinden yayınlanan Hadi yarışmasında bu akşam bir ilk yaşandı. Elli bin TL’lik büyük ödülün verileceği yarışmaya yakalaşık 700 bin kişi katıldı ancak yarışmanın sunucusu Müge Boz teknik bir sorun yaşandığını belirterek yarışmayı iptal etti.

GEÇ KALDINIZ HATASI İPTAL ETTİRDİ
Yarışmacılar sorulara yanıt vermek isterken ‘Geç kaldınız’ şeklinde bir uyarı ile karşılaştı ve bu duruma itiraz etti. Müge Boz, oyun sırasında rejiden kulağına gelen uyarı sonucu yarışmanın iptal edildiğini açıkladı. Müge Boz’un canlı yayında yaptığı iptal açıklaması dışında Hadi’den resmi bir açıklama yapılmadı.

30 Eylül Hadi neden yok? Yarışma iptal mi? - Resim : 2

HADİ
Geçtiğimiz haftalarda AppStore'larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Hadi, mobil dünyada bilgisine güvenenlerin yeni trendi olarak dikkat çekiyor.

Aralarında 15 yıldan fazla sürede onlarca dijital ürüne imza atmış; Emre Ulusoy, Gökhan Örün ve Lenasoftware ekibinin bulunduğu, tecrübeli yönetim kadrosu ve yurtdışı kaynaklı yatırımcıları ile Hadi; "cepteki televizyon" teriminin karşılığı olmak amacıyla teknoloji alanında çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İşte 'Hadi'nin kullanıcıları için yaptığı açıklama:

Her gün aynı saatte Hadi bilgi yarışmasına katılabilir, arkadaşlarını davet ederek Joker hakkı kazanabilir ve yarışmalarda daha avantajlı olabilirsin;)

30 Eylül Hadi neden yok? Yarışma iptal mi? ile ilgili etiketler 30 eylül hadi neden yok yarışma iptal mi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.