30 Ekim Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar?

30 Ekim Sayısal Loto sonuçları için geri sayım başladı. Milli Piyango Tv'den canlı olarak yayınlanan ve haftanın 3 günü yapılan Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklanmasıyla talihliler de kuponlarına isabet eden ikramiyeleri almaya hak kazandı. Peki Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? 30 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran numaralar; 36-40-41-54-55-64, joker 48 ve SüperStar ise 16 oldu.

Sisal Şans ile kazandırmaya devam eden Çılgın Sayısal Loto 30 Ekim sonuçları açıklanıyor. Talihlilerin gözü kulağı Milli Piyango Tv'de canlı olarak yayınlanacak çekiliş sonuçlarında olacak. Bu akşam saat 21:30'da yapılacak sayısal loto çekilişi ile birlikte talihliler de ikramiyelerini kazandıracak.

30 EKİM SAYISAL LOTO SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

30 Ekim Sayısal Loto sonuçları bu akşa saat 21:30'da yapılacak çekiliş ile belli olacak. Kazandıran numaralar haberimizde yerini alacaktır. 30 Ekim Çılgın Sayısal Loto çekilişinde kazandıran numaralar; 36-40-41-54-55-64, joker 48 ve SüperStar ise 16 oldu.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

30 Ekim Sayısal Loto sonuçları açıklanıyor... Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 30 ekim sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.