30 büyükşehir ve 23 ilde yapılan anket sonucu ortaya çıktı!

Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Afrin operasyonuyla ilgili anketin sonuçlarını açıkladı.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü köşesinde Afrin operasyonana karşı kamuoyunun bakışını yazdı. 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin CHP tavanından gelen bazı çatlak seslerin aksine, tabanın operasyona destek verdiğini hatırlatan Selvi, MAK Danışmanlık'ın son anket sonuçlarını paylaştı:

anket-genel2

AK PARTİ VE MHP'DE YÜZDE 100'E YAKIN

(...)MAK’ın araştırmasına göre Türk halkının yüzde 85’i Afrin operasyonunu destekliyor. MAK’ın 20-26 Ocak tarihleri arasında 30 büyükşehir ve 23 ilde 5496 kişi ile yüz yüze yaptığı ankete göre, AK Parti ve MHP’de bu oran neredeyse yüzde yüze yakın. Sadece Güneydoğu’da bu oran birkaç puan etkileniyor.

CHP'DE AFRİN OPERASYONUNA DESTEK YÜZDE 75

CHP’de ise yüzde 75 seviyesine ulaşıyor. “Oyumu CHP’ye verdim” diyenlerin büyük bir oranı Afrin operasyonunu destekliyor. Bölge bazlı olarak incelendiğinde ise İç Anadolu ve Karadeniz bölgesinde, bu destek yüzde 85 seviyesine ulaşıyor, sahillerde biraz geriliyor.
Siyaset yapanların Afrin ruhunu dikkate alması gerekiyor. Hele hele bu partinin adı CHP’yse...

30 büyükşehir ve 23 ilde yapılan anket sonucu ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Anket Afrin AK Parti CHP
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.