30 Ağustos Sayısal Loto sonuçları! Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar?

Çılgın Sayısal Loto 30 Ağustos çekilişi için geri sayım başladı. Haftanın 3 günü yapılan ve Milli Piyango TV'de canlı olarak yayınlanan Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye 204 milyon TL'dir. Peki 30 Ağustos Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli mi?

Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri yapılıyor. Devirli büyük ikramiyesi 204.360.155 TL olan Çılgın Sayısal Loto'da talihliler hem bayilerden hem Milli Piyango Online sitesinden oynanabiliyor.

30 AĞUSTOS SAYISAL LOTO SONUÇLARI BELLİ Mİ?

Bu akşam saat 21:30'da yapılacak Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonra kazandıran numaralar da belli olacak. Sayısal Loto sonuçları bellil olduğunda haberimizde yer alacaktır.

MPİ Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları bilet sonucu sorgula!

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli olduğu zaman aşağıda yer alan linkten erişim sağlayabilirsiniz.

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL ÖĞRENİLİR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

30 Ağustos Sayısal Loto sonuçları! Çılgın Sayısal Loto'da bu akşam büyük ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 30 ağustos sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.