30 Ağustos Sağlık Ocakları açık mı? Eczaneler 30 Ağustos'ta çalışıyor mu?

30 Ağustos Zafer Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşların meraklı araştırmaları da sürüyor. Bu yıl pandemi ertesi olduğundan törenlerle kutlanması beklenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Pazartesi gününe denk geliyor. Peki Sağlık Ocakları 30 Ağustos'ta açık mı?

Eczaneler 30 Ağustos'ta açık mı, kapalı mı? Her yıl coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl Pazartesi gününe denk geliyor. Bilindiği gibi kamu kurumları ve özel sektörde çalışan bazı iş yerleri için resmi tatil olan 30 Ağustos günü Sağlık ocakları açık mı merak ediliyor. 1926 yılından bu yanan kutlanan Zafer Bayramı'nda açık olan yerler...

30 AĞUSTOS'TA SAĞLIK OCAKLARI AÇIK MI?

Aile Sağlığı Merkezleri ile Sağlık Ocakları 30 Ağustos'ta çalışmıyor. Hafta sonu ve resmi tatillerde açık olmayan Aile Sağlığı Merkezleri 31 Ağustos Salı günü hizmete devam edecektir.

ECZANELER 30 AĞUSTOS'TA AÇIK MI?

30 Ağustos'ta Eczaneler açık değildir. Zafer Bayramı'nda sadece nöbetçi eczaneler açık olacak.

Sağlık Ocağı Çalışma Saatleri 2021 - Sağlık Ocağı (Aile Hekimliği) Saat  Kaçta Açılıyor Ve Kaçta Kapanıyor? - Son Dakika Haberler

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI NEDİR?

Zafer Bayramı, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmi, ulusal bir bayramıdır.

Atatürk'ün başkomutanlığında yapıldığı için Başkomutanlık Meydan Muharebesi adıyla da bilinen Büyük Taarruz'un başarıyla sonuçlanmasından sonra Yunan orduları İzmir'e kadar takip edilmiş; 9 Eylül 1922'de İzmir'in kurtarılmasıyla Türk toprakları Yunan işgalinden kurtulmuştur. İşgal birliklerinin ülke sınırlarını terk etmesi daha sonra gerçekleşse de, 30 Ağustos sembolik olarak ülke topraklarının geri alındığı günü temsil eder. İlk kez 1924 yılında Afyon'da Başkumandan Zaferi adıyla kutlanan 30 Ağustos günü, Türkiye'de 1926'dan itibaren Zafer Bayramı olarak kutlanmaktadır.

30 Ağustos Sağlık Ocakları açık mı? Eczaneler 30 Ağustos'ta çalışıyor mu? ile ilgili etiketler 30 Ağustos Zafer Bayramı 30 ağustos sağlık ocakları açık mı eczaneler 30 ağustos'ta açık mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.