30 Ağustos özel sektöre tatil mi? 30 Ağustos resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor?

30 Ağustos Zafer Bayramı'na sayılı günler kala kamu ve özel sektör çalışanları "30 Ağustos özel sektöre tatil mi, hangi güne denk geliyor" sorusuna yanıt aramaya başladı. Her yıl tüm Türkiye'de çeşitli törenlerle kutlanan bu önemli günde PTT, Noter, Kargo gibi kurumlar kapalı olacak. Büyük Taaruz'un sonucu olan 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor?

Kamu ve Özel sektör çalışanlarının merakla araştırdığı konulan başında "30 Ağustos özel sektöre tatil mi, 30 Ağustos resmi tatil mi" soruları geliyor. Büyük Taaruz'un sonucu olan bu mühim gün her yıl tüm ülkede çeşitli törenler vasıtasyıla kutlanıyor. 2021 yılında Pazartesi gününe denk gelen 30 Ağustos Zafer Bayramı hafta sonu ile birleştirildiğinde çalışanlara 3 günlük bir tatil fırsatı da sunuyor.

30 Ağustos Özel Sektöre Tatil mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı 2021 yılında Pazartesi gününe denk geliyor. Zafer Bayramı resmi tatildir. Dolayısıyla tüm kamu ve özel sektör çalışanları bu yıl 30 Ağustos'u tatil olarak geçirecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı hangi güne denk geliyor, resmi tatil mi? | NTV

Hafta sonu ile birleştirildiğinde 3 günlük bir tatil fırsatı sunan 30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatildir.

30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları! En güzel 30 Ağustos resimli Zafer  Bayramı mesajları! 30 Ağustos Zafer Whatsapp resimleri, sözleri! Atatürk  sözleri - Haberler

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NA AİT DETAYLAR...

Türkiye'de 1926 yılından bu yana kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı, 1922'de Dumlupınar'da Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'u anmak için Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde her yıl 30 Ağustos günü kutlanan resmî ve ulusal bir bayram.

30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatil mi 2021? 30 Ağustos Zafer Bayramı  tatil mi? - Haberler

30 Ağustos özel sektöre tatil mi? 30 Ağustos resmi tatil mi, hangi güne denk geliyor? ile ilgili etiketler 30 Ağustos 30 Ağustos Zafer Bayramı 30 ağustos resmi tatil mi 30 ağustos özel sektöre tatil mi 30 Ağustos hangi gün
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.