3 yıldız isim de maçta forma giyebilir!

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım, Rordrigues ve Moses'ın önceki akşam antrenmana katılmalarının ardından dün de takım arkadaşlarıyla çalışmaları 3 yıldızın Denizli maçında forma giymeleri ihtimalini artırdı.

Fenerbahçe, uzun süredir sakatlıklar sebebiyle tam kadro olarak maçlara çıkamıyor. Hasan Ali Kaldırım, sezon başında sakatlandı ve takıma dönemedi. Victor Moses, ilk haftadaki Gazişehir mücadelesinden beri görev yapamadı. Garry Rodrigues ise Ankaragücü karşısında sakatlanıp Galatasaray ve Antalya maçlarını kaçırdı. 

OYNAYABİLECEK DURUMA GELDİLER

Ersun Yanal’ın dönmelerini dört gözle beklediği 3 öğrencisi, önceki akşam takımla çalışmalara başlamıştı. Hasan Ali, Rodrigues ve Moses, dünkü antrenmanda da arkadaşlarıyla idman yaptı. Sakatlıkları ve ağrıları tamamen geçen 3 yıldızın da pazar günkü Denizli maçında oynayabilecek durumda oldukları öğrenildi.

İZNİN ACISINI ÇIKARTTI

Ersun Yanal, hafta sonunda verdiği iki günlük iznin acısını çıkarttı. Başarılı teknik adam, dün öğrencilerine çift antrenman yaptırdı. Sarı-lacivertliler, saban idmanında salonda çalıştı. Futbolcular sakatlık önleyici egzersiz, dayanıklılık ve kuvvet çalışmaları yaptı. Akşam antrenmanında ise sahada teknik ve taktik idmanlar gerçekleştirildi. Fenerbahçe, pazar günü Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile sürdürecek.

3 yıldız isim de maçta forma giyebilir! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Victor Moses Hasan Ali Kaldırım Garry Rodrigues
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.