3 yaşındaki oğlu Burak'a masaj yaptıran Alişan tepkilere sessiz kalmadı

2018 yılında Buse Varol ile dünyaevine giren şarkıcı Alişan, 3 yaşındaki oğlu Burak'ın televizyon karşısında masaj yaptırdığı anlara ait görüntüsünü Instagram'dan yayınladı. Alişan, gelen tepkilerin ardından ise “Fizyoterapist bize geldi. Burak ‘ben de masaj istiyorum’ diye tutturdu. Sadece fotoğraf çektim” açıklamasında bulundu.

2018'de evlendiği 31 yaşındaki oyuncu eşi Buse Varol ile evliliğinde sorunlar olduğu konuşulan 45 yaşındaki şarkıcı ve sunucu Alişan, 3 yaşındaki oğlu Burak'ın masaj yaptırdığı anları takipçileriyle paylaştı.

Alişan, 3 yaşındaki oğlu Burak’ın bu karesini “Survivor’ı masaj yaptırmadan izleyemez” notuyla Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladı. Alişan'ın bu paylaşımı kısa sürede gündem olurken, sosyal medya takipçilerinden tepkiler gecikmedi.

3 yaşındaki oğlu Burak'a masaj yaptıran Alişan tepkilere sessiz kalmadı

TEPKİLERİN ARDINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Gelen tepkilerin ardından 2. Sayfa’ya açıklamada bulunan Alişan, “Fizyoterapist bize geldi. Burak ‘ben de masaj istiyorum’ diye tutturdu. Sadece fotoğraf çektim” ifadelerini kullandı.

Alişan son olarak 2 çocuğu için tuttuğu 2 bakıcı için aylık 60 bin TL ödemesiyle gündem olmuştu. Ekonominin durumunu hatırlatarak "3 çocuk 3 dadı şimdilik düşünmüyoruz" demişti.

 

3 yaşındaki oğlu Burak'a masaj yaptıran Alişan tepkilere sessiz kalmadı ile ilgili etiketler Alişan Sosyal Medya Buse Varol masaj Burak Tektaş Alişan Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.