3 yaşındaki çocukları Orkun Işıtmak'a emanet ettiler!

Ünlü Youtuber Orkun Işıtmak'ın yeni videosunu izleyenler gözlerine inanamadı! Işıtmak bir ana okulunda 3 yaşındaki çocuklara bir gün boyunca "gözetmenlik" yaptı. Youtuber'ın çocuklarla iletişimde kullandığı ifadeler ise "Birkaç 'tık' için bu kadar da olmaz" dedirtti!

Youtuberlar arasındaki izlenme savaşları her geçen gün çığrından çıkıyor! İçerik üreticileri izlenme sayılarını artırmak için akıl almaz yöntemlere başvuruyor.

Son olarak, ünlü içerik üreticisi Orkun Işıtmak yeni videosu için bir ana okulunda "sınıf öğretmenliği" yaptı.

Orkun Işıtmak'ın çocuklarla kurduğu iletişim tepkilere neden olurken, sarf ettiği bazı ifadeler eleştiri konusu oldu.

Pedagog ve konusunda uzman ana okulu öğretmenlerinin gözetiminde eğitim görmesi gereken çocuklar hakkında çirkin ifadeler kullanan Işıtmak videosuna şu sözlerle başladı;

"Daha önce ikiz baktık, üçüz baktık, beşiz baktık, kaçız baktık şimdi 13 tane 3 yaşında sıpaya bir gün boyunca bakmaya çalışacağım ki zibil tane dersleri var. Muhtemelen beni de daha tanımıyorlar duymadılar.

İnşallah ısırılmam diyorum, tetanosumu yaptırdım ama... Bir sınıfın öğretmeni bir günlüğüne ben olacağım."

GÖZYAŞLARI VE ÇIĞLIKLAR!

Bebeklerle ve gençlerle iyi anlaştığını belirten ancak 3 yaş grubu çocuklarla arasının iyi olmadığını dile getiren Işıtmak, "Yeni öğretmeniniz benim, diğer öğretmeniniz kaçtı bakalım ben ne kadar dayanabileceğim, bir gün dayanabilir miyiz?" diyerek sınıfa girdi ve küçük çocuklarla bu şekilde tanıştı!

SQUID GAME GÖNDERMESİ!

Bu sırada bir çocuk "Ben annemi istiyorum" diyerek ağlamaya başladı.

Işıtmak'ın bu duruma tepkisi ise "Daha iki dakika oldu bir kişi kaybettik. Arkadaşlar Squid Game oynamıyoruz, kişi sayımız azalarak gitmeyecek!" dedi.

Daha sonra küçük bir çocukla iletişim kurmak için "Merhaba televole" diyen Işıtmak, çocuğun ağlamasına, "Ama televoleyi sevmiyor galiba benimle alakası yok" yorumunu yaptı.

Bir süre çocuklarla ilgilenen Işıtmak bir başka çocuğun ağlayarak elindeki oyuncakları yere atması üzerine ise "Sinir krizi geçiriyor" diyerek çocuk psikolojisinden ne kadar uzak olduğunu gözler önüne serdi.

Ünlü Youtuber videosunu, "Yani çocuk yapar mıyım yapmaz mıyım çok bir düşündürttü." diyerek sonlandırarak, günün nasıl geçtiğini özetledi!

"ANA OKULU BUNA NASIL İZİN VERİYOR?"

Orkun Işıtmak'ın bu videosuna tepkiler de gecikmedi. Videoyu izleyen vatandaşlar Işıtmak ve küçük çocukları Youtuber'a emanet eden ana okuluna çok sert tepki gösterdi.

Nazmiye Özcan isimli bir vatandaş skandal video hakkında, "Çocuklarımız öğretmenlerimize emanet, Youtuberlara değil!!! Bu videonun çekilmesine izin veren okul yönetimini de ayrıca kınıyorum. 3 yaşındaki çocuklara Squid Game'den bahsedip durmanızın da kasıtlı olduğu çok açık" yorumunu yaptı.

Enise Gürel isimli bir izleyici de gördükleri karşısında yaşadığı şoku, "Öğretmenler de yorum yapıyor mesleğimizin zorluğunu gösterdiniz sağolun, diye.. Buna nasıl izin verildi ve bu adam kim? Sıfatı ne? Çocukların velileri buna nasıl izin veriyor" diyerek paylaştı.

İlknur Karacan ise bu videoya izin verilmesini sert bir dille eleştirerek "Yazıklar olsun sana ve sana izin verenlere gerçekten gözlerime inanamadım bu küçücük çocukları alet ettiğiniz duruma. Sen o çocukların attığı tırnak olamazsın kurban ol onlara sen." değerlendirmesinde bulundu.

Çocukların programda travma yaşadıklarını belirten Mina Rosa ise, "Çocuklar bu yaşadığı travmayı ömür boyu unutmayacak. Yazıklar olsun. Artık bu işe bir el atılmalı. Herkes video uğruna yapmadığını bırakmıyor. Çok yazık!" dedi.

Kader Büyük de çocukların ağlatılmasına tepki göstererek, "Siz kim oluyorsunuz da çocukları ağlatıyorsunuz. Terbiyesizler. Size izin verenlerin aklından şüphe ettim gerçekten Allah kahretsin ya!" dedi.

3 yaşındaki çocukları Orkun Işıtmak'a emanet ettiler! ile ilgili etiketler Orkun Işıtmak YouTube Çocuk ana okulu squid game
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.