3 yaşındaki çocuk aracın kapısını açınca ezildi

Kuşadası'nda otomobilin arka koltuğunda oturan 3 yaşındaki çocuk bir anda kapıyı açarak atladı. Babasının olayı fark etmemesiyle arabanın altında kalan küçük kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aydın'ın Kuşadası ilçesine bağlı İkiçeşmelik Mahallesi'nde, Ali Seçğin çocuklarını alıp arabaya bindirerek eve doğru ilerledi.

Arka koltukta oturan Seçğin'in iki çocuğundan biri olan 3 yaşındaki Cemre Seçğin, kapıyı açarak bir anda seyir halindeki otomobilden atladı. Çocuğunun arabadan düştüğünü görmeyen baba, fark etmeden çocuğunu ezdi.

3 yaşındaki çocuk aracın kapısını açınca ezildi

Hareketsiz şekilde yerde yatan çocuk ihbar üzerine gelen ambulans ile Kuşadası Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 3 yaşında olan Cemre Seçğin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çocuğun anne ve babası hastanede sinir krizi geçirdi.

İHA

3 yaşındaki çocuk aracın kapısını açınca ezildi ile ilgili etiketler Kuşadası kaza Cemre Seçğin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.