3 yaşındaki Ali hayatını kaybetti...

İstanbul, Tuzla'da spor salonunda üzerine dolap devrilen 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

İstanbul, Tuzla'da, annesi ile birlikte gittiği spor salonunun soyunma odasında, devrilen dolabın altında kalarak yaşamını yitiren 3 yaşındaki Ali Rahman Yanar, memleketi Rize’nin Çayeli İlçesi’nde toprağa verildi.

GÖREVLİLER BULDU

Olay Cuma günü İstanbul Tuzla’da bir spor salonunda meydana geldi. Annesi A. Yanar ile birlikte gittiği spor salonunda bir ara gözden kaybolan Ali Yanar, üzerine devrilen kıyafet dolabının altında kaldı. Görevliler tarafından bulunan ve başından darbe alan talihsiz çocuk kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Talihsiz çocuğun cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

DOLAPLAR SABİTLENMEMİŞ

Ali Rahman Yanar’ın amcası Ömer Yanar, olayın küçük çocuğun annesi ile birlikte gittiği spor salonunda meydana geldiğini belirterek "Annesi sporunu yapmış. Çocuk o sırada soyunma odasına girmiş, dolap üzerine düşmüş. Hastaneye kaldırıldı ama hayatını kaybetti. Dolaplar sabitlenmemiş. Ben olay yeri incelemesi sonrasında içeri girdim. Dokunduğum dolaplar sallanıyordu. Bir çocuğun tutup rahatlıkla devirmesi normal. Dolapların sabitlenmemesini ’ihmal’ diye düşünüyoruz. Görünmez bir kaza oldu. Çok üzgünüz." şeklinde konuştu.

3 yaşındaki Ali hayatını kaybetti... ile ilgili etiketler Tuzla spor salonu ali rahman yanar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.