3 Temmuz Doya Doya Moda şampiyon kim oldu? Şampiyonluk ödülü nedir?

3 Temmuz Doya Doya Moda şampiyon kim oldu sorusu gündüz kuşağı izleyicisi tarafından merak ediliyor. TV8 ekranlarının sıkı takip edilen yarışmasında sezon finali yapıldı. Finale kalan 3 isim arasında kıyasıya rekabet yaşandı. Peki Doya Doya Moda şampiyonluk ödülü nedir? Doya Doya Moda Betül kimdir? İşte merak edilen detaylar...

3 Temmuz Doya Doya Moda şampiyon kim oldu, ödül ne soruları arama motorlarında yoğun olarak araştırılıyor. Sezon finalinin yapıldığı bugün finale kalan 4 isim, Sündüz, Su, Hanzade ve Betül arasından sıyrılıp şampiyonluk ipini kim göğüsledi araştırılıyor. İşte Doya Doya Moda Şampiyonluk ödülü nedir, Betül kimdir? Detaylar haberimizde...

DOYA DOYA MODA ŞAMPİYON KİM OLDU?

TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda'da sezon finali yaşandı.

DOYA DOYA MODA FİNALE HANGİ İSİMLER KALDI?

Doya Doya Moda yarışmasında finale kalan isimler Betül, Su, Hanzade ve Sündüz'dü.

Doya Doya Moda ilk sezon şampiyon kim oldu? 2020 Doya Doya Moda sezon finalinde kim birinci oldu?

DOYA DOYA MODA KİM ŞAMPİYON OLDU?

Doya Doya Moda büyük finalinde son dörde kalan isim arasında iki hafta boyunca topladığı 144 puanla Hanzade dördüncü olan isim oldu. Doya Doya Moda yarışmasında 161 puanla Su Buher ise 3. oldu. Şampiyon olan yarışmacı ise Betül oldu.

DOYA DOYA MODA ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ NE?

Doya Doya Moda yarışmasında bu sezonun şampiyonu olan isim 50 bin TL'lik ödülün sahibi olacak. İkinci olan isim 25 bin lira değerinde altın kolye üçüncü olan isim ise 10 bin TL değerinde Cep telefonunun sahibi olacak. Doya Doya Moda finalinde şampiyon olan isim aynı zamanda Türkiye'nin en büyük beden kadını seçilmiş olacak.

DOYA DOYA MODA BETÜL KİMDİR?

Ocak ayında Doya Doya Moda yarışmasına dahil olan Betül Böçkün'ün hayatına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Kuaförlük yapan ve 24 yaşında olduğunu söyleyen Betil Böçkün, aslen Bingöllü olduğunu belirtmişti.

Doya Doya Moda'nın sempatik ismi Betül Böçkün, haftalar sonra ölen oğlu ve konuşmadığı ailesiyle ilgili ilk kez konuşmuştu. Anne ve babası ayrı olan Betül Böçkün, annesiyle görüşmediklerini ve neredeyse hiç görmediklerini dile getirdi. Betül Böçkün, 3 yaşındaki çocuğunun da vefat ettiğini dile getirirken o anlarda tüm stüdyo uzun süre gözyaşı döktü.

Annesiyle babasının yollarını ayırması sonrası annesinden haber alamadıklarını söyleyen Betül Böçkün, kendilerine halalarının baktığını ifade etti.

2 kardeş olduklarını ve bir erkek kardeşi olduğunu söyleyen Doya Doya Moda yarışmacısı Betül Böçkün, annesiyle babasının ayrılması sonrası 17 yaşındayken annesine bilinmeyen numaralar üzerinden ulaşıp görüştüğünü ifade etti.

3 Temmuz Doya Doya Moda şampiyon kim oldu? Şampiyonluk ödülü nedir? ile ilgili etiketler TV8 doya doya moda şampiyon kim doya doya moda şampiyonluk ödülü ne TV 8
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.