3 saat boyunca mola vermeden kapı zili yaladı!

ABD'de 3 saat boyunca bir evin kapı zilini yalayan adam, güvenlik kameralarına yakalandı. Polis, adamı yakalamak için çalışma başlattı.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Salinas ilçesinde yaşan Dungan ailesinin kapı zilini 3 saat boyunca yalayan ada, güvenlik kameralarına yansıdı. Polis, söz konusu şahsı yakalamak için çalışma başlattığını söyledi.

"ŞÜPHELİNİN KİMLİĞİNİ BELİRLEMEK UZUN SÜRMEDİ"

Şoke eden görüntüleri izleyen ev sahipleri, görüntüleri izledikten sonra durumu polise bildirdi. Salinas Polis Departmanı Sözcüsü olayla ilgili açıklama yaparak "Görüntünün çok net olmasına şaşırdık, şüphelinin kimliğini belirlemek uzun sürmedi" dedi.

Polis, kapı zilini yalayan şahsın 33 yaşındaki Roberto Daniel Arroyo olduğunu açıkladı ve yakalanması için arama çalışması başlatıldığını ifade etti.

"HİÇ KİMSEYE ZARAR VERMEDİ"

Sylvia Dungan, kendisinin ve eşinin olayın gerçekleştiği saatlerde dışarda olduklarını fakat çocuklarınnın evde uyuduğu söyledi.

Sylvia Dungan, "Daha sonra bu görüntülere gülmeye başladım çünkü teknik olarak hiçbir şeye ve hiçkimseye zarar vermedi" dedi.

Olayın ardından aile hafta sonu boyunca zili sterilize etmek için uğraştığı bilgisi aktarıldı.

3 saat boyunca mola vermeden kapı zili yaladı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.