3 polis memuru üzerine çıkmış...

ABD'de polis tarafından öldürülen George Floyd'un son anlarına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Yeni görüntülerde hayatını kaybeden adamın üzerine 3 polisin çıktığı görülüyor.

ABD'nin Minneapolis kentinde yaşanan olayda 46 yaşındaki George Floyd elleri arkadan kelepçelenmiş olmasına rağmen boynuna polisin diziyle baskı yapması sonucu hayatını kaybetmişti.

Dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alınmaya çalışılırken hayatını kaybeden Floyd’un cinayetine karışan dört polis memuru daha önce görevden alınmıştı. Floyd’un boynuna bastıran polis memuru Derek Chauvin ise bugün tutuklanmıştı.

Olaya ilişkin ortaya çıkan yeni görüntüler ise Floyd'un ölümünde diğer polis memurlarının da sorumluluğunun olduğunu gözler önüne serdi. Söz konusu görüntülerde 3 polisin adamın üzerine çıktığı görülüyor.

Öte yandan Floyd, ABD’de son 3 yılda polis tarafından öldürülen 690’ncı siyahi oldu. Floyd’un polis tarafından öldürülmesi ülkeyi ayağa kaldırdı. Olayın yaşandığı Minneapolis kentinde yağmalamalar ve kundaklamalar yaşanırken, Ulusal Muhafızlar göreve çağrıldı.

3 polis memuru üzerine çıkmış... ile ilgili etiketler ABD polis cinayet George Floyd
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.