3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları!

3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları! Türkler için geçmişinden gelen tarihi ve kültürel mirası, gelenekleri ve kökleri itibariyle bugünü kutlamak bir bayram değeri taşıyor. Türkçülük Günü, 3 Mayıs 1945 ilk kez Nihal Atsız, Zeki Velidi Togan, Nejdet Sançar ve Reha Oğuz Türkkan başta olmak üzere 10 mahkûm tarafından kutlanmıştır. Vatandaşlar Türkçülük gününü kutlamak için en güzel kutlama mesajlarını araştırmaya başladı. İşte 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları! Merak edilen detaylar...

3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları! 3 Mayıs 1945 ilk kez Nihal Atsız, Zeki Velidi Togan, Nejdet Sançar ve Reha Oğuz Türkkan başta olmak üzere 10 mahkûm tarafından kutlanmıştır. Vatandaşlar Türkçülük gününü kutlamak için en güzel kutlama mesajlarını araştırmaya başladı.Her sene coşkuyla kutlanan özel gün için en güzel mesajları bir araya getirdik. İşte 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları! Merak edilen detaylar haberimizde...

3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları!

TÜRKÇÜLÜK GÜNÜ MESAJLARI

Türkçülük öyle şerefli bir bayraktır ki: Onu vatanın her köşesinde durmadan dalgalandırmak her Türk'ün ilk ve milli vazifesidir.

Biz Türk'üz, Türkçüyüz ve daima Türkçü kalacağız. Bizim için Türkçülük bir kan meselesi olduğu kadar bir vicdan ve kültür meselesidir. Biz azalan veya azaltan Türkçü değil, çoğalan ve çoğaltan Türkçüyüz. Ve her vakit bu istikamette çalışacağız.

Taş kırılır, tunç erir ama Türklük ebedidir. 3 Mayıs Türkçülük gününüz kutlu olsun.

Her Türkçü, bulunduğu yerin görevini inançla yaparsa, Türkçülük ülküsü sağlamlaşır. Türklük güçlenir. 3 Mayıs Türkçülük gününüz kutlu olsun.

Türk Devleti'nin yenilmez, zinde hayat gücü ve Türk Milleti'nin teminatı ve istikbali gençliktir. 3 Mayıs Türkçülük gününüz kutlu olsun.

Bölünme kabul etmez, kutsal bir bütün halinde Büyük Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz… (Alparslan Türkeş)

3 Mayıs büyük milletimizin ebediyete kadar yaşayacağına inanan Türk milliyetçilerinin yeniden doğuşudur. 3 Mayıs Türkçülük gününüz kutlu olsun.

Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur. 3 Mayıs Türkçülük gününüz kutlu olsun.

3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları! ile ilgili etiketler Türkiye Türk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.