3 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 2. eleme adayı kim oldu? Ünlülerin eleme adayı kim?

3 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? TV8 ekranlarının merakla takip edilen yarışma programı Survivor 2020'de eleme heyecanı yaşanıyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Ada konseyinde ismi yazılan ise Berkan oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı araştırılmaya başlandı. İşte 3 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Merak edilen detaylar...

3 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programı Survivor 2020, bu akşam saat 20:00'da TV8 ekranlarında olacak. Yarışmada çeyrek finalin yaklaşması nedeniyle heyecan her geçen gün artıyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Ada konseyinde ismi yazılan ise Berkan oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı araştırılmaya başlandı. İşte 3 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu? Merak edilen detaylar...

3 MAYIS SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Gönüllüler takımının ada konseyinde isim yazmak zorunda kaldığı bölümde önemli detaylar oldu. Cemal Can ve Yasin birbirlerinin isimlerini yazarak boş oy kullanmak istediklerini ifade ettiler.

Takımın diğer üyeleri ise Berkan ve Ardahan arasında yoğunlaştı. Ardahan’a 2, Berkan’a 3 oy çıkmasının ardından gönüllüler takımı eleme adayı Berkan olarak açıklandı.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler oldu. Gönüllülerin eleme adayı 4 oyla Berkan oldu. Ünlülerin eleme adayı ise Mert oldu.

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler oldu. Gönüllülerin eleme adayı 4 oyla Berkan oldu. Ünlülerin eleme adayı ise Mert oldu.

2 MAYIS SURVIVOR DOKUNULMAZLIK HANGİ TAKIM KAZANDI?

2 Mayıs Cumartesi akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda, ünlüler kazandı. Pizza, dağ evinde Netflix dizisi Aşk 101 izleme ve popcorn ödülleri oldu.

2 MAYIS SURVIVOR İLK ELEME ADAYI KİM?

2 Mayıs akşamı yayınlanan bölümde kaybeden gönüllüler ada konseyinde BERKAN’ın adını yazdılar.

3 MAYIS ELEME ADAYI KİM?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler oldu. Gönüllülerin eleme adayı 4 oyla Berkan oldu. Ünlülerin eleme adayı ise Mert oldu.

AYCAN’A AÇIKLANAN OLAY NE?

Aycan iletişim ödülü sırasında aldığı haberle hayal kırıklığı yaşamıştı ve bu da performansını etkiledi. Acun Ilıcalı bu aksam ki bölümde Aycan’ın üzüldüğü gibi bir olay olmadığını söyleyince Aycan çok sevindi.

Şifreli konuşmalardan anlaşıldığı kadarıyla gönül meselesi olarak yorumlandı.

Ayrıntılar haberimize eklenecektir.

3 Mayıs Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 2. eleme adayı kim oldu? Ünlülerin eleme adayı kim? ile ilgili etiketler TV8 Survivor Acun Ilıcalı 2020 survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 2. eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.