3. Lig Play-off finali oynayan Altay - Kocaelispor arasındaki müthiş sır...

Türk futbolunun önemli takımlarından Altay ile Kocaelispor, Spor Toto 2. Lig'e yükselmek için mücadele verdi. Karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona erdi. Altay, penaltı atışlarıyla birlikte 6-5 kazanarak 2. Lig'e yükseldi. Bu maçı diğer maçlardan farklı kılan müthiş sır haberimizde...

Türk futbolunun önemli takımlarından Altay ile Kocaelispor, Spor Toto 2. Lig'e yükselmek için mücadele verdi. Karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona erdi. Altay, penaltı atışlarıyla birlikte 6-5 kazanarak 2. Lig'e yükseldi.

Süper Lig’de en son 2002-2003’te mücadele eden Altay, 2011-2012 sezonuna kadar kesintisiz yer aldığı 1. Lig’de 4 kez play-off oynamasına rağmen hedefine ulaşamadı. 2010-2011 sezonunda 1. Lig’e de veda eden siyah-beyazlı ekip, 2014-2015’te ise 2. Lig’den düştü.

1959’da başlayan Türkiye 1. Futbol Ligi’nde İzmir’i 1982-1983 sezonuna kadar kesintisiz temsil eden Altay, toplamda en üst seviye ligde geçirdiği 41 yılla, en fazla mücadele eden takımlar içinde bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip 7 kez final oynadığı Türkiye Kupası’nı 1966-1967 ve 1979-1980 sezonlarında müzesine götürdü.

ALTAY - KOCAELİ ARASINDAKİ MÜTHİŞ SIR

2. Lig'e çıkmak için play-off final maçında karşı karşıya gelen Altay - Kocaelispor maçı diğer maçlardan farklı kılan bir olay vardı. Bütün sezon bir üst lige çıkmak için mücadele veren iki rakip kulüp arasında kardeş kulüp anlaşması olmasıydı. Kıyasıya mücadele eden iki takım maçında dostluk havası hakimdi. Sosyal medyada maç sonrası 'Durun siz kardeşisiniz' gibi yorumlar yapıldı.

3. Lig Play-off finali oynayan Altay - Kocaelispor arasındaki müthiş sır... ile ilgili etiketler Altay Kocaeli arasındaki sır kardeş takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.