3 kişi yanarak yaşamını yitirdi

Adana bir otomobil önünde seyir halinde olan kamyona çarptı. Çarpmanın etkisi ile LPG'li otomobilde patlama ve yangın meydana geldi. Korkunç kazada otomobilde bulunan üç kişi feci şekilde yaşamını yitirdi.

İmamoğlu ilçesine bağlı Musullar mevkiinde plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobil, aynı istikamette ilerleyen kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilde bulunan LPG tankı patladı. Patlamanın ardından yangı çıkan araç içerisinde bulunan Vural Çetin, Ali Çetin ve Ece Işık feci şekilde hayatlarını kaybetti.

Çevredeki vatandaşlar yaşanan patlama nedeniyle yangına müdahale edemezken olay yerine çok sayıda itfaiye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden Vuran Çetin ve Ali Çetin’in kardeş olduğu, kimlik bilgilerinin DNA testi sonucu netleşeceği öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden kişilerin Aladağ ilçesinde ikamet ettikleri öğrenilirken, kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

3 kişi yanarak yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Adana kaza Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.