3 kişi tarafından canice öldürülen Onur Şener ile ilgili ortaya çıkan gerçek yürekleri dağladı

Tiyatro sanatçısı Ferdi Merter'in kızı olan Almula Merter, vahşide öldürülen Onur Şener’le ilgili bir gerçeği sosyal medya hesabından açıkladı. İstek parçanın sözlerini bilmediği için 3 kişi tarafından öldürülen 45 yaşındaki müzisyen Onur Şener'in, ölen arkadaşının çocuğunu sahiplendiği ortaya çıktı.

Ankara'da sahne aldığı mekanın çıkışında istek parçayı söylemediği gerekçesiyle öldürülen Onur Şener'in vefat tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Genç yaşta hayata veda eden müzisyenle ile ilgili ortaya çıkan gerçek ise yürekleri dağladı. İki çocuk babası Onur Şener'in çocuklarından birinin ölen arkadaşının çocuğu olduğu öğrenildi.

''DİĞER ÇOCUK ÖLEN ARKADAŞININDI''

İki çocuk babası olduğu konuşulan Onur Şener'le ilgili ortaya çıkan detay yürekleri yaktı. Tiyatrocu Almula Merter, arkadaşı Onur Şener'le ilgili kimsenin bilmediği bir detayı paylaştı. Merter, “Bir kızı vardı. Diğer çocuk ölen arkadaşının oğluydu. Onu da sahiplenmiş, oğlum diyordu…” sözleriyle gerçeği açıkladı.

onur şener

 

3 kişi tarafından canice öldürülen Onur Şener ile ilgili ortaya çıkan gerçek yürekleri dağladı ile ilgili etiketler onur şener Almula Merter
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.