3 kardeş barajda akıntıya kapıldı: 2'si boğuldu, 1'i kurtuldu

Şanlıurfa’da Atatürk Barajı Gölü kenarında piknik yapmaya giden Mece ailesinin 3 çocuğu serinlemek için suya girdi. Akıntıya kapılan kardeşlerden ortancası bulunarak hastaneye sevk edildi. Kayıp olan iki kardeşin cansız bedeni bulundu.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde Atatürk Baraj Gölü kenarında piknik yapan Mece ailesinin çocukları Emirhan (12), Elif Nur (16) ve Halenur (23) suya girdi ancak 3 kardeş bir süre sonra gözden kayboldu.

Çevredekilerin fark etmesiyle Elif Nur Mece sudan çıkarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerince Hilvan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Elif Nur Mece, Şanlıurfa merkezdeki hastaneye sevk edildi.

Suda kaybolan Emirhan ve Halenur'u bulmak için Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü dalgıç polis ekibi arama çalışması başlattı. Yapılan aramada Emirhan ve Halenur’un cansız bedenlerine ulaşıldı.

İHA

3 kardeş barajda akıntıya kapıldı: 2'si boğuldu, 1'i kurtuldu ile ilgili etiketler Şanlıurfa kayıp Atatürk Baraj Gölü 3 kardeş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.