3 ildeki toplam 5 yangın kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan 2 orman yangınının ve Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Bakan Pakdemirli, soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Öte yandan Bodrum'daki yangın da kontrol altına alındı. Gelen son dakika bilgisine göre Antalya ili Kemer ilçesi Kuzdere mevkiindeki orman yangını da kontrol altına alındı.

Muğla, Antalya ve Mersin'de çıkan orman yangınları ile mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan 2 yangın kontrol altına alındı. Son olarak ise Bakan PakdemirliAntalya ili Kemer ilçesi Kuzdere mevkiinde meydana gelen yangının kontrol altına alındığını duyurdu. Yangınlarla ilgili soğutma çalışmalarına başlandı.

ANTALYA KEMER'DEKİ YANGIN DA KONTROL ALTINA ALINDI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Antalya ili Kemer ilçesi Kuzdere mevkiinde 13:05 saatinde çıkan orman yangınına 13:10 itibarı ile ilk müdahalenin yapıldığını, yangının 13:30 itibarıyla kontrol altına alındığını duyurdu.

MERSİN SİLİFKE'DEKİ YANGI KONTROL ALTINDA

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Mersin Silifke'de çıkan 2 yangın kontrol altına alındı. Böylece Mersin'de son 4 günde 8 orman yangını kontrol altına alınmış oldu. Soğutma çalışmaları devam ediyor."

Silifke'de 29 Temmuz'da sabah saatlerinde Boğsak mevkisinde orman yangını çıkmış, çok sayıda ev tedbiren boşaltılmıştı. Yangın, kuvvetli rüzgar nedeniyle çevredeki diğer mahallelere de yayılmıştı.

Işıklı, Hırmanlı ve Yeşilovacık mahallelerinde de etkili olan orman yangını, dün önce Akdere mevkisi, daha sonra Gülnar ilçesi Dedeler Mahallesi sınırındaki ormanlık alana kadar yayılmıştı.

GAZİPAŞA'DAKİ YANGIN DA KONTROL ALTINA ALINDI

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. 


Soğutma çalışmaları devam ediyor.

— Dr. Bekir Pakdemirli (@bekirpakdemirli) August 1, 2021

3 ildeki toplam 5 yangın kontrol altına alındı ile ilgili etiketler Mersin Silifke Orman Yangını Bekir Pakdemirli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.